Før kampen: Tiller - Stjørdals-Blink 2

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2015

A-laget tar imot Stjørdals-Blink 2 til den 6. serierunden i 4. divisjon avdeling 1 tirsdag kveld.


Tiller møtte Stjørdals-Blink 2 i fjorårets Kretsmesterskap i 5. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.
Tiller IL - IL Stjørdals-Blink 2
6. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Tirsdag 26. mai 2015 kl.20.30
Tonstad kunstgress (Tiller)


Åpen kiosk
Vinn flotte premier på loddsalg
Gratis inngang

De blåkleddes beste menn skal reise den berømte kjerringa i møtet med Stjørdals-Blinks nest beste denne tirsdagskvelden, men det blir langt ifra en lett oppgave mot en gjeng som til daglig trener med 2. divisjonsspillere.

Stjørdals-Blink 2 har startet den nye sesongen på nivå fem forrykende med tre seiere og en uavgjort på sine fire første kamper. Dette har ført dem helt oppe på 3. plass på tabellen.

Rødtrøyene kommer til Tonstad kunstgress vel vitende om at Tiller-komplekset har vart i en årrekke. Det begynner å bli en del år siden Tiller tapte for stjørdalingene, og i forrige oppgjør mellom lagene vant blåtrøyene 4-0 i semifinalen i Kretsmesterskapet i 5. divisjon i fjor høst.

Så sent som i 2010 kjempet klubbene om å rykke opp til 2. divisjon, der Tiller tok det lengste strået i opprykkskvalifiseringen (sammenlagt 6-4).


Tre tap på rad

Nå er det imidlertid 4. divisjon som gjelder for Tillerbyens beste menn, og det har ikke akkurat gått helt knirkefritt de siste kampene etter en pangstart på sesongen.

Med fire poeng og null baklengsmål på de to første oppgjørene, har Tiller måtte se seg slått av Innherred (1-3), Rørvik (0-2) og Fram (2-4). Dette har ført til at laget har dalt på tabellen, men har langt ifra mistet motet.

Det har vært en solid treningsuke med påfølgende spillermøte med videogjennomgang av de to siste kampene, der mange spørsmål har blitt besvart, og forhåpentligvis får Tonstad-publikumet se noe av svarene tirsdag kveld.


Garstad og L. Knutsen tilbake

Det er ikke ukjent at Tiller fremdeles sliter med flere utilgjengelige spillere. Morten Torset og Rune Langørgen er ute på ubestemt tid, Tormod Østerås og Julian Karlgård er et par uker unna, mens kampen mot Stjørdals-Blink 2 kommer noen dager for tidlig for Ruben Rostille.

Tilbake i kamptroppen er også Marius Bondø Garstad og Lasse Knutsen, som begge måtte stå over mot Fram grunnet henholdsvis konfirmasjon og skade, i tillegg til juniorspiller Elias, som scorte sitt første A-lagsmål i sin debutkamp mot Fram.


Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Olav Bleivik Wist, Daniel Halgunset, Marius Bondø Garstad, Kristoffer Pires, Stian Knutsen, Fredrik Schevig, Lasse Knutsen, Martin Vårhus Thrana, Alexander Sotberg, Fredrik Almli, Stian Mathisen Myrbekk, Kevin Karlsen, Preben Holm Aune, Jørgen Oldervik, Arne Julius Berdal, Elias.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.