Arkiv: Tiller 2 8 - 0 Mosvik

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mai 2015

(arkiv) TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Petter Northug skaffet mange tilskuere, men det var en ypperlig forestilling av Tiller 2 som ga jubel på tribunen mandag kveld.

Namo Zengana, sammen med Martin Vårhus Thrana og Frederik Vrzic, dominerte midtbanen i møtet Petter, Even og Tomas Northug. Begge foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen virket litt preget av rammen rundt kampen med tre blad Northug på motstanderlaget, 118 tilskuere og TV 2s kameraer rundt Tonstad kunstgress, men etter noen minutter så kviknet de til. Et frispark fra Martin Vårhus Thrana ble fanget opp av Kristoffer Pires Ferreira som tuppet inn 1-0.

Og nå gikk det fort for hjemmelaget. De vartet opp med storspill og det ene gode angrepet etter det andre. Ikke lenge etterpå serverte Kevin Karlsen Sindre Olufsen (15) i bakrom, som startet sin første kamp på seniornivå, og han fant Arne Julius Berdal på åpent mål, der sistnevnte gjorde ingen feil da han styrte inn 2-0.

Samme mann la på til 3-0 etter 25 minutter, og Mosvik prøvde seg på noen farligheter mot slutten av første omgang, men selv om jerngrepet om midtbanen ble vunnet av Martin Vårhus Thrana, Namo Zengana og Frederik Vrzic, hadde Tiller 2 også et solid forsvar med kaptein Geir Øyvind Sjømæling i spissen.

Tidlig punktering

I andre omgang handlet det meste om å ikke gå i samme fella som i forrige oppgjør mot Sverresborg 2, da Tiller 2 også ledet 3-0 til pause, men tapte så 3-5.

Etter 55 minutter gjorde ringreven Brage Rimol ingen feil da han skrudde ballen forbi tidligere Tippeliga-keeper Steinar Sørlie og i mål til 4-0, og kampen var i realiteten punktert.

Men festen fortsatte på kunstgresset. Karlsen gjorde forarbeidet da han serverte Berdal som scorte sitt hattrick for dagen ti minutter senere.

Rimol og Pires Ferreira x 2

Pires Ferreira satte så inn sitt andre mål i samme kamp for første gang siden en bortekamp mot Tangmoen i junioralder, før Rimol var sikkerheten selv på straffemerket kvarteret før full tid til 7-0.

Fem minutter før slutt fastsatte Kim Horghagen sluttresultatet til 8-0 med sin styring fra kloss hold etter nok en gang en god målgivende pasning fra Olufsen.

Mosvik prøvde seg på et par skuddmuligheter i sluttsekundene, men spillende hovedtrener Marius L. Larsen sto i veien med hanskene på sedvanlig vis.