Før kampen: Fram - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2015

A-laget gjør flere endringer i troppen da de tar turen til Skatval for å kjempe om tre poeng i seriemøtet med Fram torsdag ettermiddag.


Angrepsspiller Jørgen Oldervik kommer kjørende hjem fra hektiske studietider i Ålesund natt til torsdag for å spille for Tiller noen timer senere. Bildet er fra forrige kamp mot Rørvik. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

IL Fram - Tiller IL
5. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Torsdag 14. mai 2015 kl.16.00
Framnes Stadion (Skatval)

Følg kampen direkte på Twitter!

Våre beste menn kjører den drøyt 40 minutter lange turen til Framnes Stadion på denne offentlige fridagen, vel vitende om at tre nye poeng står på spill.

Idrettslaget Frams fotballherrer har åpnet den nye sesongen i 4. divisjon avdeling 1 med to poeng på sine fire første kamper, der de kommer fra et 5-2-tap for Vinne i forrige serierunde.

I sine to hjemmekamper så langt har de hvit- og sortstripede spilt 2-2 mot henholdsvis Vanvik og Bjørgan.


Flere endringer i kamptroppen

Tiller kommer til denne kampen med to strake tap og 1-5 i målforskjell, og kun én seier på sine fire første kamper på nivå fem.

I forrige serierunde var innsatsen altfor laber i 2-0-tapet for Rørvik på Tonstad kunstgress, og i den anledning har trenerduoen Marius Larsen og Christer Mathissen bestemt seg for å gjøre flere endringer i kamptroppen, både frivillig og ufrivillig.

Lasse Knutsen skadet seg i en duell på trening mandag og Ruben Rostille er fremdeles ute med runners knee, mens flere spillere er bortreist.

På den gledelige siden er Morten Modalsli Torset tilbake i lett trening, men denne kampen kommer for tidlig. Inn i troppen kommer den tidligere forsvarskjempen Kristoffer Pires, 16-årige Elias og 15-årige Sindre Olufsen, der sistnevnte er med i sin aller første obligatoriske A-lagstropp.

Både Elias og Olufsen har gjort sine saker bra den siste tiden for henholdsvis G19 og G16 samt siste seriekamp for Tiller 2 i 6. divisjon, og jakter nå sine første A-lagsminutter i 4. divisjon.


Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Olav Bleivik Wist, Daniel Halgunset, Rune Langørgen, Kristoffer Pires, Stian Knutsen, Preben Holm Aune, Fredrik Schevig, Martin Vårhus Thrana, Stian Mathisen Myrbekk, Kevin Karlsen, Alexander Sotberg, Jørgen Oldervik, Elias, Sindre Olufsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.