Før kampen: Tiller - Rørvik

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2015

A-laget ønsker Rørvik velkommen til solfylte Tillerbyen og Tonstad kunstgress lørdag ettermiddag.


Fredrik Schevig er klar for å skape trøbbel for opprykksjagede Rørvik på lørdag. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
Tiller IL - Rørvik IL
4. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Lørdag 9. mai 2015 kl.15.00
Tonstad kunstgress (Tiller)


Åpen kiosk
Loddsalg med flotte premier

Gratis inngang

De blåkledde fra Tillerbyen skal i ilden mot Trøndelags nordligste klubb denne lørdagen, og en ny tøff batalje venter i møtet med Rørvik.

Rødtrøyene fra Vikna kommune kommer til Tonstad kunstgress som serieledere med tre strake trepoengere og null baklengsmål. De startet med to 1-0-seire over Vuku og Bjørgan, før det ble 3-0-seier på walkover over Vinne.

I fjor rykket Rørvik ned fra 3. divisjon, og er en av favorittene til å kapre en av de to opprykksplassene i 4. divisjon avdeling 1.

Laget trenes av Tiller-gutten Eirik Utheim, som dessverre har jobbhelg hjemme i Rørvik og blir dermed ikke å finne på Tonstad kunstgress på lørdag.


Tap i forrige kamp

Tillers beste menn håper å komme tilbake på vinnersporet etter to kamper uten seier. I åpningskampen hjemme mot Vinne ble det 3-0-seier, etterfulgt av et sterkt 0-0-resultat borte mot et toppet Levanger 2-lag.

I forrige serierunde endte det med skuffelse da Tiller så en 1-0-ledelse borte mot Steinkjer-laget Innherred glippe og snu til 3-1-tap i løpet av andre omgang.

Nå er seierslysten stor i Tiller-leiren.


Juniorspiller i kamptropp

Til møtet med Rørvik er det noen endringer i Tiller-troppen som skal kjempe om tre poeng. Angrepsspilleren Ruben Rostille har fått påvist runners knee, og må befinne seg på sidelinja i to-fire uker, mens frontkollega Preben Holm Aune er opptatt med konfirmasjon i familien.

Inn i 18-mannstroppen kommer rutinerte Fredrik Almli, unggutten Martin Vårhus Thrana og juniorspiller Elias, der sistnevnte er i en A-lagstropp for første gang.


Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Marius Bondø Garstad, Olav Bleivik Wist, Kim Horghagen, Daniel Halgunset, Stian Knutsen, Alexander Sotberg, Julian Karlgård, Fredrik Schevig, Martin Vårhus Thrana, Rune Langørgen, Lasse Knutsen, Stian Mathisen Myrbekk, Fredrik Almli, Kevin Karlsen, Jørgen Oldervik, Elias.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.