Før kampen: Tiller - Vinne

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2015

A-laget sesongåpner hjemme mot Vinne i 4. divisjon avdeling 1 lørdag ettermiddag.


Vil vi få se A-laget juble i første kamp? Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto (2014).

Tiller IL - Vinne IL
1. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Lørdag 18. april 2015 kl.15.00
Tonstad kunstgress (TKS)

Åpen kiosk
GRATIS INNGANG

De blåkledde fra Tillerbyen tar imot Vinne Idrettslag til årets første obligatoriske kamp denne lørdagen, og det er garantert to heltente lag som barker sammen på Tonstad kunstgress.

Vinne fra verdalsområdet fikk en tøff sesong på nivå fem i fjor. Etter 22 spilte kamper sto de til slutt med 19 poeng og havnet på 11. plass som opprinnelig ga nedrykk til 5. divisjon. Men ettersom få trønderlag rykket ned fra 3. divisjon, berget de plassen på overtid.

I vinter har de spilt treningskamp mot blant annet divisjonskollega Rørvik, en motstander Tiller slo 6-1 i samme periode, der de tapte 10-3.


Måltips

Også i 2015 fortsetter A-laget med å ikke ta inngangspenger på sine hjemmekamper. I 2014 var det stor suksess med 120 tilskuere i snitt, og med en plass i en divisjon høyere oppe og ti oppgjør på Tonstad kunstgress, håper laget at snittet vil være minst på samme nivå som året før.

Nyhet på hjemmekampene i 4. divisjon avdeling 1 er at du kan tippe utfallet av Tiller-kampen. Helt fram til kampstart vil det være mulig å tippe riktig resultat av oppgjøret til en representant fra klubben, der de(n) som er heldig og gjetter riktig er med i trekningen om å få flotte premier levert av Egon City Syd.

Hvis ingen tipper riktig resultat, vil den som tippet nærmest bli premiert.

Måltipsene koster 20 kr pr tips.


Forhåndsfavoritter

Tiller kommer til denne kampen med stor selvtillit etter en god vinter med både gode resultater og flere sterke prestasjoner.

I de seneste treningskampene har det blitt seire over Kattem (3-2) og Sjetne (2-0), men blåtrøyene vet at de må prestere på et bedre nivå for å stå igjen som seiersherrer etter lørdagens kamp mot Vinne.

Tiller er ifølge flere kjente oddsselskaper favoritter i møtet med Vinne, men blåtrøyene bør også ha fjorårets seriestart i 5. divisjon avdeling 3 i bakhodet. Mot Sjetne for nøyaktig ett år siden var tilstandene lik, og da feilet Tiller foran over 250 tilskuere ved å tape 2-1.


Langørgen i tropp - Østerås ute

Til seriestarten må de dog klare seg uten midtstopper Tormod Østerås som sliter med en lyskestrekk og Kim Horghagen som har fjernet en inngrodd stortånegl. Fra før er tilbakevendte Morten Torset ventet å returnere til trening om to uker.

I kamptroppen finner vi derimot fire nysigneringer i Stian Knutsen, Lasse Knutsen, Fredrik Almli og Rune Langørgen, der sistnevnte har kjempet seg i kamptroppen etter å ha returnert fra ankeloperasjon for ikke så altfor lenge siden.

Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Marius Bondø Garstad, Julian Karlgård, Daniel Halgunset, Lasse Knutsen, Oddvar Ystgaard, Olav Bleivik Wist, Stian Knutsen, Fredrik Schevig, Kevin Karlsen, Preben Holm Aune, Alexander Sotberg, Fredrik Almli, Jørgen Oldervik, Ruben Rostille, Rune Langørgen, Stian Mathisen Myrbekk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.