Sløsende søndag

Postet av Marius L. Larsen den 15. Mar 2015

HEIMDAL KUNSTGRESS/ORKLA KUNSTGRESS/ØRN ARENA: Det ble en mørk søndag for både G16 og senior i sine treningskamper, mens juniorlaget viste gode tendenser mot Orkla.

G16-laget gjorde en god første omgang mot Heimdal, men var ikke helt på høyde i andre omgang. Begge foto: Marius L. Larsen.

Det var en strålende dag for frisk vårfotball, og dagen startet kl.13.00 på Heimdal kunstgress mellom G16-lagene Heimdal og Tiller.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en solid start på oppgjøret med en lekker scoring fra Vidar Midttun tidlig i kampen, men Heimdal utlignet før pause. I andre omgang tok Heimdal mer over, og Tiller slet med å true grønntrøyenes forsvar nevneverdig.

Tiller tapte til slutt treningskampen 4-1.

G19 slo nesten Orkla

Juniorlaget møtte sterke Orkla til en treningskamp på Orkla kunstgress i samme tidspunkt som G16-lagets kamp. Tillers beste juniorspillere hadde med seg kun 11 spillere, men allikevel klarte blåtrøyene å vise seg frem fra sin beste side med flotte kombinasjoner fremover i banen.

Tiller tapte dog til slutt 6-5, der to av baklengsmålene var selvmål og straffespark. Tillers mål ble scoret av Elias (3), Namo Zengana og Shkar Salih.

Bach med leggbrudd

A-laget spilte ny treningskamp kl.17.00 kun dagen etter 3-3-kampen mot NTNUI 2, der flere spillere fikk sin første kamp for året. Motstander var 5. divisjonslaget Jonsvatnet, men dessverre ble ikke kampen husket som et minneverdig oppgjør.

Etter 20 minutter kolliderte angrepsspiller Erik Bach og Jonsvatnets keeper i kamp om ballen, der førstnevnte gikk ned for telling. Ambulanse ble tilkalt og spillet ble stoppet i nærmere 45 minutter.

Legene kunne bekrefte at det var brudd i leggbeinet, og Bach ble kjørt til legevakta med spillende lagleder Geir Øyvind Sjømæling.

Tiller-spillerne ble enige om å fortsette kampen, men det ble ikke noe å skrive hjem om. Det var tydelig at Tiller hadde hodene en annen plass, og etter enighet med Jonsvatnet, ble kampen avblåst etter 78 minutter.

Stillingen da var 8-2 til Jonsvatnet.

Vi ønsker Erik Bach god bedring og en rask tilbakekomst!