Heimdal 3 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Feb 2015

HEIMDAL KUNSTGRESS: A-laget gjorde seg bemerket i naboduellen med Heimdal torsdag kveld.

Heimdal vant fortjent, men våre beste menn ga absolutt alt mot naboene. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en realitetssjekk i åpningsminuttene fra et aggressivt Heimdal-lag. Hjemmelaget presset det nyopprykkede 4. divisjonslaget til å gjøre feil, men Tiller slapp unna med skrekken.

Etter 15 minutter fikk Heimdal en dobbelsjanse alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold, men sistnevnte kom best ut av situasjonen ved å redde begge forsøkene.

Ni minutter senere smalt et frispark i tverrliggeren fra Kevin Karlsen, men det var Heimdal som fortjent kunne juble først etter 44 minutter. En god kontring endte med et godt plassert skudd helt nede ved stolperota og 1-0.

Men Rune Langørgen og Tiller ville det annerledes. Fra 35 meter klinket han til med venstreslegga og ballen gikk via og over keeper og i mål til 1-1 rett før fløytesignalet gikk til pause.

Imponerende andre omgang

I andre omgang var Tiller virkelig på hugget, og Fredrik Schevig var svært nære ved å overliste Heimdals sisteskanse fem minutter ut i omgangen, men det endte med redning og hjørnespark.

Etter 53 minutter tok Heimdal ledelsen igjen alene med Røstvold etter en god bakromspasning, men igjen klarte Tiller å svare med en gang. Et hjørnespark fra Schevig endte med en halvveis klarering, som Erik Bach hamret til på hel volley fra 17 meter og rett i mål til 2-2.

Gjestene fra Tillerbyen hadde i perioder bedre spill enn i første omgang, og fikk Heimdal til å ta ut de siste kreftene i kjelleren.

Tre minutter før full tid klarte ikke Tiller å klarere en corner, og etter litt klabb og babb gikk ballen i nettmaskene til 3-2.

Alt i alt var det uansett svært godt gjennomført av det unge Tiller-laget, til tross for 2015s første tap, som avsluttet kampen med fem spillere i junioralder. Neste kamp for Marius Larsen og Christer Mathissens mannskap er lørdag 7. mars borte mot Gimse.

PS! Den 16-årige angriperen Elias fikk sine første spilleminutter for A-laget i kveld!