Sjetne 0 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Feb 2015

HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Brage Rimol og A-laget tok kommandoen fra start i treningskampen mot Sjetne lørdag ettermiddag.

Evigunge Brage Rimol åpnet målkontoen for 2015 etter knapt et minutt. Foto: Marius L. Larsen.

Det var duket for årets første treningskamp for både Sjetne og Tiller, der blåtrøyene stilte med bare 16 mann i kamptroppen grunnet småskader og flere som var bortreist.

Men det hindret allikevel ikke våre beste menn å starte 2015 med et smell før minuttet var spilt. Stian Knutsen, som i likhet med sin bror Lasse spilte sin første storbanekamp i helblå drakt siden 2013, sendte Oddvar Ystgaard ut på venstresiden som la inn i feltet, og fra 12 meter hamret Brage Rimol inn 0-1 i nærmeste hjørne.

Fire minutter senere serverte Lasse Knutsen Preben Holm Aune en flott gjennombruddspasning, og alene med keeper doblet 18-åringen ledelsen.

Sjetne kom bedre med i kampen utover i omgangen, men Tiller-keeper Fredrik Røstvold og hans forsvar sto imot det som kom av bakromspasninger, innlegg og skudd.

Holm Aune med to mål

I andre omgang ble kampen tidlig punktert da Frederik Vrzic assisterte Ruben Rostille, som alene med keeper økte ledelsen til 0-3 sju minutter etter sidebytte.

Sistnevnte fikk også en målgivende pasning i sin første kamp i 2015 da han la inn til Stian Mathisen Myrbekk på fem meter, som ikke var vond å be og stanget inn 0-4 etter 68 minutter.

Sjetne hadde også sine muligheter i andre omgang, der Mikael Brandmos godt plasserte skudd strøk tverrliggeren og over mål.

Holm Aune ble til slutt tomålsscorer da han satte inn 0-5 fra kloss hold ti minutter før full tid da ballen landet i feltet på et frispark.

En godt gjennomført treningskamp fra Tiller, der prøvespillerne Arnstein Fossum og Fredrik Almli fikk henholdsvis 65 og 45 minutter spilletid.

Neste treningskamp for A-laget er søndag 22. februar kl.14.00 mot divisjonskollega Rørvik i Abrahallen (Sveberg).