Ukens profil: Stian Knutsen

Postet av Marius L. Larsen den 3. Feb 2015

I uke 6 har vi tatt en prat med Stian Knutsen som forteller blant annet om både lagets og hans egne ambisjoner for den høyinteressante 2015-sesongen.


Stian Knutsen restartet sin Tiller-karriere med å delta i Fjernvarmecupen for G19-laget. Foto: Marius L. Larsen.


Stian er 17 år, og valgte å vende tilbake til Tiller Idrettslag Fotball sammen med sin tvillingbror Lasse rett før jul. Stian er hovedsaklig back, men kan også bekle roller som blant annet midtstopper og ving. Ung alder til tross, han har opparbeidet seg en verdifull erfaring fra både 1. divisjon junior og 4. divisjon i løpet av fjoråret.


1. Beskriv deg selv med tre ord?
- Konkuransemenneske, dårlig taper.

2. Dine styrker på banen?
- God til å lese spillet, duellsterk tross størrelsen, slår gode dødballer og kan bruke begge beina.

3. Hva er dine personlige ambisjoner foran årets sesong?
- Mine ambisjoner foran årets sesong er å spille meg inn til fast plass på laget og hjelpe laget til å gjøre det bra i 4. divisjon. Personlig har jeg også et mål om å utvikle meg som fotballspiller. Jeg er bare 17 år og har hele fotballkarrieren foran meg. Jeg ønsker å spille på et høyere nivå senere, og har da et mål om å ta steg og å forbedre mine egne ferdigheter.

4. Hva er lagets ambisjoner foran årets sesong?
- Lagets ambisjon foran denne sesongen er å være med å hevde oss i toppen. Vi er jo et nyopprykket lag, men vi vil allikevel være med å kjempe blant de aller beste lagene i avdelingen. Jeg spilte en del kamper i 4. divisjon i fjor, så jeg vet hvor nivået ligger.

5. Hva er det beste med sesongoppkjøringen?
- Det beste med sesongoppkjøring er å komme i gang med fotball igjen etter ferien. Det er også ganske godt å kjenne at den fysiske formen blir bedre etter hvert, og like før sesongstart kommer det til å krible for å komme i gang.

6. Verste motspiller på trening?
- Det må være kleggen Marius Bondø Garstad!

7. Favorittklubb?
- Min favorittklubb har alltid vært og kommer alltid til å være Manchester United.

8. Favorittspiller(e)?
- Min favorittspiller er Cristiano Ronaldo. Jeg var veldig stor fan av han da han spilte i United, og er ikke noe mindre fan av han nå. Grunnen til at han er min favorittspiller må være at han er en komplett spiller.
Andre spillere jeg har sansen for er Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid) og Radja Nainngolan (AS Roma).

9. Favorittmusikk i garderoben før kamp?
- Før kamp må det være musikk med litt trøkk i, slik at du blir gira.

10. Hva er det folk ikke vet om deg?
- Tror ikke det er noe som folk ikke vet om meg, annet en at jeg er meget sportsinteressert.


Assistenttrener Christer Mathissen om Stian:

- Stian var en spiller vi sterkt ønsket til klubben, i likhet med sin tvilling. Gleden var stor når han valgte å komme tilbake til moderklubben, og han er en spiller som har ambisjoner og mål om å utvikle seg. Han vil nok være tiltenkt en backplass, men er også allsidig med hensyn til andre posisjoner.

- Han er en spiller med stor motor, like god med begge bein, hardtarbeidende og et vinnerinstinkt som jeg er sikker på vil smitte over på andre på laget. Jeg tror vi har en komplett spiller i Stian når han blir enda bedre på de riktige valgene både med og uten ball.

- Jeg vet det er mange i Tillerbyen som gleder seg til å se Knutsen-gutta på Tonstad igjen.


Les mer fra Ukens profil:
Uke 1 - Daniel Halgunset
Uke 2 - Ruben Rostille
Uke 3 - Arne Julius Berdal

Uke 4 - Marius Bondø Garstad
Uke 5 - Lasse KnutsenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.