Gull i G15

Postet av Marius L. Larsen den 1. Feb 2015

Tiller vant den gjeveste tittelen i G15-klassen i den første helga av Puma Cup.


Det ble gull for Tiller i G15-klassen i Puma Cup! Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var også godt representert i Kolstad Fotballs Puma Cup i helga, den første av totalt tre arrangerte turneringshelger for våre rødkledde naboer.

Det var G15-klassen som startet i gang showet på fredag, og der gikk to av to mulige Tiller-lag, hovedsaklig med spillere født i 2001, videre til sluttspillet på søndag.

På lørdag stilte Tiller med hele fem lag i G13-klassen, der ett lag gikk videre til kvartfinale dagen etter.

Søndagen startet med kamper i G11-klassen, og også her var Tiller sterkt representert med fem lag.


Nervepirrende sluttspill

Sluttspillet startet ikke bra for Tillers del, som måtte se laget i G13-klassen bli slått ut av Kattem 2 med sifrene 2-12.

I G15-klassen rett etterpå ble det tett og jevnt mellom Tiller 1 og Melhus 2, der førstnevnte trakk det lengste strået i 2-0-seieren.

Tiller 2 fikk det imidlertid tøft mot Charlottenlund 2 og tapte hårfint 2-0.

I semifinalen skulle det bli enda mer dramatikk mot Byåsen, der blåtrøyene ledet 2-0, men ledelsen ble spist opp til 2-2 av et særdeles godt Byåsen-lag. Dog holdt Tiller hodet kaldt i sluttminuttene og fant veien til nettmaskene for en tredje og avgjørende gang.

I finalen sto Tiller 2-overmennene fra Charlottenlund 2 på motsatt halvdel, og dette skulle bli nærmest en reprise av semifinalen for Tiller 1s del - tok ledelsen 2-0, for deretter så den glippe til 2-2. Men Roy Sneisen sendte de blåkledde fra Tillerbyen til himmels med sin avgjørende 3-2-scoring få minutter før slutt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.