Videre til sluttspillet

Postet av Marius L. Larsen den 31. Jan 2015

Tiller er i 16-delsfinalen etter godt spill i gruppespillet i Magnar Lundemos Minnecup.

Viktig med hvile mellom de tette kampene i gruppespillet. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen er representert i den tradisjonelle kunstgressturneringen i Meråker denne helga, og i gruppespillet på fredag ble det vist gode takter i de fire kampene.

Blåtrøyene startet med å slippe inn to straffespark mot Varden, men selv om Tiller trengte noen minutter for å komme i gang, så ble det sju scoringer og 7-2 favør Tiller i løpet av den 15 minutter lange kampen.

Det skulle bli atskillig tøffere i den andre kampen mot 3. divisjonslaget Neset. Brage Rimol satte kontrollert inn straffesparket før kampen, og da ledelsen ble økt til 2-0 tidlig i oppgjøret, så det ut som det skulle bli en lett Tiller-seier. Neset kom dog kraftig tilbake, reduserte en gang, men klarte aldri å utligne bak et heroisk forsvar og godt keeperspill.

I den tredje kampen ble det bare en straffescoring for Tangmoen, etter at spillende hovedtrener Marius Larsen reddet det andre. Tiller brukte litt tid for å knekke grønntrøyenes forsvarsmur, men vant til slutt 3-1.

Kveldens siste kamp var mot divisjonskollega Fram, og der måtte Tiller se seg slått på hårfint vis 1-0. Det var få sjanser i en tett og jevn kamp, men da Fram vant veien til nettmaskene halvveis i kampen, klarte aldri Tiller å svare til tross for noen nesten-muligheter.

Tiller er uansett kvalifisert for sluttspillet med sin andreplass i gruppe A, og spiller 16-delsfinale mot hittil ukjent motstander kl.09.15 på søndag.

En eventuell 8-delsfinale spilles kl.13.50.

Følg med på Twitter og Facebook for oppdaterte resultater og bilder fra søndagens oppgjør.