Enig med Langørgen

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jan 2015

Tiller Idrettslag Fotball er enig med Rune Endre Langørgen (30) om å returnere til Tonstad kunstgress.


Langørgen blir igjen å finne i helblått med Tiller-logo på brystet. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkleddes beste menn får selskap av en spiller som i fjor spilte i 2. divisjon for Rødde FK på Gruva Kunstgress i Melhus, og den allsidige angrepsspilleren returnerer til Tiller kun ett år etter han gikk fra klubben.

Langørgen var i Tiller fra 2011-2013, fikk kamper i både 2.- og 3. divisjon og var klubbens toppscorer den gang. I fjor spilte han flere kamper på nivå tre, og nå skal han kjempe for blåtrøyene i 4. divisjon avdeling 1.

Langørgen blir dermed A-lagets fjerde signering foran den høyinteressante 2015-sesongen, etter at også Morten Modalsli Torset og Lasse og Stian Knutsen valgte å vende tilbake til velkjente trakter.


Klar for oppgaven, men tar en sjanse


Spillende hovedtrener Marius L. Larsen er selvsagt storfornøyd med at Langørgen valgte å si nei til to 3. divisjonsklubber i Trondheim, og heller returnere til Tiller.

- Vi er glade for at Rune valgte å si ja til oss og nei til to klubber høyere oppe i divisjonssystemet. Det sier litt hvor mye han bryr seg om klubben etter å ha vært her tidligere. Han bor jo også på Tiller, så nå blir alt i nærheten. Han tar med seg en enorm målteft og et spesielt vinnerinstinkt tilbake til oss, forteller Larsen.

- Rune vet at i Tiller må alle betale treningsavgift, noe som ikke er tilfellet andre nærliggende klubber som viste interesse for ham, og høyst sannsynlig frem til sommeren må vi spille på en svært dårlig kunstgressmatte på Tonstad, så det viser hvor klar han er for oppgaven som ligger og venter.

- Dessverre er han for tiden skadet i ankelen som ikke har blitt så mye bedre siden høsten i fjor, så vi må innrømme at vi også tar en liten sjanse her. Dog er det gode muligheter for at han blir helt skadefri innen kort tid, sier treneren.


Vil til 3. divisjon

30-åringen selv, som ble toppscorer for Tiller både i 2011 og 2012, er glad for å være tilbake i helblått.

- Jeg kjenner mange spillere på laget, og det er faktisk morsomt å tenke på at vi nå kunne ha stilt med en startellever som for noen år siden spilte i 2.- og 3. divisjon for samme klubb, forteller Langørgen.

- Spillerne skryter av opplegget rundt laget, og jeg kan ikke vente med å komme i gang. Jeg har hvilt den vonde ankelen en god stund nå, og håper blir leget i den nærmeste fremtid slik at jeg kan gå ut på treningsfeltet og gjøre meg fortjent til en plass på laget

- Jeg ønsker å spille i 3. divisjon igjen, og jeg vil helst gjøre det med Tiller.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.