RIIS Bilglass, vår nye sponsor på shortsfronten.

Postet av Håvard Ophaug den 15. Jan 2015Ikke mange steinkast og knuste frontruter fra Kia Trondheim, finner vi Riis Bilglass. I sokkelen, rett under gymsalen til Nidaros idrettsungdomskole ligger kontoret til daglig leder Tom Mostad. Over hodene våre hører vi aktive ungdommer som trener og sikkert flere av dem er sikkert fra vår klubb. Det passer jo bra for vår nye shortssponsor Riis Bilglass.
-Først av alt Tom, velkommen som ny sponsor! Vi i Tiller Fotball er virkelig glade for å ha dere om bord som sponsorer. Kan du fortelle litt om Riis bilglass og hvem dere er?

Riis bilglass har i all sin tid støttet idretten både lokalt og nasjonalt og det er flott at vi kunne bli med å støtte opp som sponsor hor Tiller Fotball. Litt historie om Riis: Riis ble etablert i 1872 i Trondheim er da det eldste og nå det største firmaet i Norge som forhandler glass.

I Trondheim har vi i dag 4 avdelinger på Bilglass Lade, Tunga, Tiller og Sandmoen. I tillegg til dette har vi Riis dør og vindu som også holder til på Tiller v/Obs Bygg og Riis glass og metall hær får en tilskåret glass, speil mm.

Riis bilglass er Norges største bilglasskjede og leverer bilglass til alle slags kjøretøy. Avdelingen i Østre Rosten 4 er en av 130 avdelinger rundt omkring i landet. Det er en stor og sterk partner vi har valgt å inngå et samarbeid med. En av fordelene for klubben, er at hver gang noen fra Tiller IL Fotball skifter rute eller reparerer en steinsprut, får klubben en sum tilbake. Alt du trenger å gjøre er å si at du er fra Tiller IL.

Hvilke andre fordeler, bortsett fra at man støtter sitt lokale idrettslag, får klubbens medlemmer ut av samarbeidet Tom?

Hos oss får du utført arbeide av en fag person samt mattene og førermiljøet i bilen rengjort. Vi har også gode priser på vindusviskere og solfilm. (Solfilms jobben utføres på Lade avdelingen)

God service og varer av høy kvalitet, slikt liker vi i Tiller IL Fotball. Det er verdier vi kan sammenligne oss med. Hvilke verdier henter dere fra idretten inn til Riis?

I Riis Bilglass er vi veldig opptatt av godt samarbeidet og samspill. Dette er vi avhengig av for at hverdagen skal bli best mulig. Dette er godt kjent for at et lag skal fungere godt på banen også J

-Men Tom, over til det mer alvorlige, du er jo Byåsenmann, får vi se deg i blått og med flagg på tribunen på TKS en dag?

Det skal du ikke se bort i fra J Jeg er veldig opptatt av lokal idretten og ønsker selvsagt at vi som firma skal være tilstede på noen kamper.

Vi takker Tom og de ansatte på Riis Bilglass på Østre Rosten 4 for praten. Og husk, opplever du å få en steinsprut eller må skifte en ødelagt frontrute så vet du hvor du skal og at du skal si at du er fra Tiller IL Fotball. Da får du både super service og du støtter den lokale idretten og den samme supre servicen får både slekt og venner om de sier de er fra Tiller! Vi ser frem til mange gode år og et godt samarbeid med Riis bilglass!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.