2 helger, 3 haller, 423 påmeldte lag, minst 700 kamper, over 2800 spillere!

Postet av Håvard Ophaug den 9. Jan 2015

Fjernvarmecupen 2015 blir et monumentalt arrangement. Vi er ikke lengre en av cupene, vi er DEN cupen! Vi er nå den nest største cupen i Trondheim, kun slått av Scandiacup!

Responsen har vært enorm i 2015. Tidligere rekord for cupen var 245 deltagende lag fra 2013, mens vi i 2014 hadde drøyt 230 lag. En liten dump i 2014 har blitt snudd til en massiv påmeldingsøkning for cupen i år. Nå har vi virkelig muligheten til å vise oss frem, og det skal vi! Tilreisende lag skal oppleve et fantastisk arrangement som de vil tilbake til år etter år etter år og slik sikkerstille at Fjernvarmecupen skal etablere seg som den beste og største futsalcupen i Norge og den største cupen i Midt-Norge. Det er et hårete mål, men vi kan klare det. Og med vi mener jeg hele Tiller IL Fotball! Vi er 110% avhengig av at alle på dugnad gir av seg selv, med glede og entusiasme som smitter i hallene. Vi skal gi folket brød og sirkus slik at de kommer tilbake igjen. Alle skal føle seg velkommen til cupen. Alle skal føle seg hjemme hos oss i vårt hus! Alle skal forlate cupen med spørsmålet, hvor melder jeg meg på for neste år?

Som frivillig på dugnad er du den viktigste brikken i dette. Det er du som er ansiktet utad. Det er du som avgjør hvor fantastisk cupen blir. Det er du som skal ha klappet på skuldra når barn og unge går ut av hallen etter en lang dag, sliten, men med et stort smil rundt munnen og kanskje en pokal eller medalje med hjem. Det er din fortjeneste og du skal vite at vi i styret og arrangementskomiteen setter umåtelig pris på den hjelpen du gir!

Og husk det når du står der i pølsebua etter en lang dag, med pølsefett i håret og vaffelrøre på buksa. I dag har du gjort mangt et barn lykkelig! I dag har du gjort noe som har vært fantastisk viktig for flere barn og for klubben din! Ja, du har gjort noe viktig for deg selv også, for det er jo deg som forelder, søsken, spiller, tante, onkel osv. som ER klubben! Ja, klubben det er DU! Vi er her på grunn av deg, for deg, for i Tiller IL Fotball skal alle med!
#ForzaTiller

Med blå hilsen

Håvard Duklæt
Nestleder
Tiller IL Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.