Duo opp i A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 26. Aug 2023

Kvinnelaget tar opp to spillere fra egne rekker, samtidig som fire spillere går ut. Dette er høstsesongens foreløpige A-stall.

Emma (t.v.) og Kaja går fra rekrutt til A-lag.


Tiller Idrettslag Fotball gleder seg over at Emma Kalvøy Bye og Kaja Sofie Johansen (begge 18) er tatt opp i A-stallen som skal kjempe om en høy tabellplassering i 2. divisjon i høst.

Både Emma og Kaja er langt fra noen ukjente i Tiller-miljøet, da de har gjort sine saker strålende for U20 i 3. divisjon i halvannet år etter overgang fra henholdsvis Astor og Sverresborg.

Angrepsspiller Emma har allerede fått ti A-lagskamper inkludert Norgesmesterskapet, mens midtbanespiller Kaja har spilt fire.

Emma er kjent for sin store hurtighet og evnen til å score mål, og Kaja er en hardtarbeidende midtbanespiller som spiller like godt nesten uansett posisjon. Sistnevnte er i skrivende stund toppscorer for Tiller 2 med sine åtte scoringer, og er kanskje mest kjent som hun som scoret det siste målet i straffesparkkonkurransen i Norway Cup-finalen mot Vålerenga.


Fire spillere forlater Tiller

I tillegg til Emma og Kaja, så har 2. divisjonslaget signert angriper Martyna Sobczyk på lån fra KIL/Hemne og forsvarer Sofie Bæck fra Grand Bodø.

Det har også skjedd ting i motsatt ende. Andrea Sivertsen Broholm og Siri Berg-Johansen forlater Tiller til fordel for studier i henholdsvis Bergen og Oslo, men er tilgjengelig for Tiller ut inneværende sesong dersom behovet skal oppstå.

Samtidig har Marie Schult Optun og Maria Alvestad Høvik sluttet, mens Hedda Stuedahl-Karlsen er utilgjengelig resten av sesongen grunnet skade.


Vi ønsker å takke Andrea, Siri, Marie og Maria for en fantastisk innsats i den helblå drakta. Kvartetten har vært gode forbilder for unge jenter i Tiller Fotball i mange år, og det er ikke til å legge skjul på at de vil bli savnet av alle sammen.


Dette er A-stallen pr 26. august:

Andrea Buberg
Andrea Holm Aune
Emma Jensen
Emma Kalvøy Bye
Hege Snåsøy Hovdahl
Isabel Teigen
Kaisa Øien Aune (kee)
Kaja Sofie Johansen
Mari Kristine Vik
Mari Steinbråten Krogsgård
Marie Methi
Marita Flataunet (kee)
Martyna Sobczyk
Sandra Aardahl Gulstad
Sofie Bæck
Synne Aunehaugen
Synne Helen Kvernberg
Tiril Olsen
Vilde Bjørgård Kristiansen
Vilde Winge KristiansenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.