J16: Trygg/Lade 3 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2014

ABRAHALLEN (SVEBERG): J16-laget fikk en perfekt start på kvalifiseringen til 0. divisjon med en sterk seier over Trygg/Lade torsdag kveld.

Jubel etter Celine Vevles 0-2-scoring. Begge foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått både en mareritt- og drømmestart på kampen, for allerede før fem minutter var spilt reddet Tiller-keeper Mayliss Fremo glimrende på et smart skudd fra 15 meter, og på den påfølgende kontringen satte Victoria Sande Petersen ballen like utenfor fra kloss hold.

Men det skulle bli blå jubel noen minutter senere. Først hamret Thea Bøe Mortensen inn 0-1 fra skrått hold, og deretter stanget Celine Vevle kontant inn 0-2 på et godt slått hjørnespark fra Laura Gashi.

Sande Petersen økte ledelsen til 0-3 rett før hvilen, og det så rosenrødt ut for blåtrøyene.

Hensynsløse Holm Aune

Men Trygg/Lade ga seg ikke, og seks minutter ut i andre omgang reduserte hvittrøyene fra 12 meter.

Det ble ytterligere spenning i kampen da en ny redusering ble et faktum kun fire minutter senere, men i det man kanskje fryktet at Trygg/Lade skulle utligne, gjorde Andrea Holm Aune alt på egen hånd.

Med sitt sololøp fra egen halvdel stormet hun fra alt og alle, og alene med keeper satte hun ballen kontrollert til side for Trygg/Lades sisteskanse og i mål til 2-4.

Sande Petersen tomålsscorer

Dog reduserte Trygg/Lade nok en gang til 3-4 rett etterpå, men da Sande Petersen scorte sitt andre for dagen med et hardt skudd rett utenfor 16-meteren til 3-5, ante man hvor seieren skulle havne hen.

Og dette ble et faktum da Gashi ble felt på fem meters hold minuttet før full tid, og hoveddommeren pekte på straffemerket. Kaptein Tonje Gravdal smalt inn 3-6 og sikret med dette tre poeng i den første kampen i kvalifiseringen til 0. divisjon.

J16: SK Trygg/Lade 3 (0) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Thea Bøe Mortensen 10'
0-2 Celine Vevle 15'
0-3 Victoria Sande Petersen 30'