Herrer-2 føyk til topps på tabellen mens kvinner-2 var svært nære å tukte serielederen mandag kveld.

Bare nesten for et ungt Tiller-lag i møtet med serielederen.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon rett etter hverandre på TOBB Arena Sør denne mandagskvelden, der herrer-2 startet aftenen i solnedgangen i møtet med Svorkmo fra Orkland.

Tiller hadde blant annet Sindre Myrvold Welo og Magnus Bjerke på laget - om de har gjort comeback for fullt er i skrivende stund vanskelig å svare på - og de bidro sterkt til at det ellers så unge Tiller-laget tok hjem tre nye poeng.

Blåtrøyene ledet 3-0 til pause etter scoringer av Eskil Forren-Vik, Fredrik Meland Johnsen og Sondre Kvikstad Stuen. Et hattrick av Jonas Bardo Fossen Thanem førte til at seieren aldri var i tvil, og selv om gjestene fra Orkland reduserte til 1-6, fastsatte evigunge Fredrik Schevig resultatet til 7-1 helt på tampen.

Seieren over Svorkmo betyr at Tiller 2 kan feire 17. mai på tabelltopp i en svært jevn avdeling.

Neste oppgjør er allerede fredag 19. mai borte mot Orkanger.

Les kampfakta her

- Håper spillerne ser hvor gode de er

Senkampen i kvinnenes 3. divisjon skulle bli alt annet enn udramatisk mellom Tiller 2 og Utleira. Både lagene og klubbene i mellom spiller alltid jevnt med hverandre, og det skjedde nok en gang denne kvelden.

Kampen startet med et tverrliggerskudd fra Utleira, men derfra og ut omgangen var et aggressivt Tiller nærmest scoring. En dobbelsjanse etter ti minutter som ble så vidt klarert unna, Emma Kalvøy Byes styring fra fem meter ble reddet på målstreken og Elise Sæterbøs avslutning i feltet ble blokkert i siste liten var de største høydepunktene.

Blåtrøyene leverte en utrolig god kamp sammenlignet med de første seriekampene. Det var tydelig at spillerne responderte på de siste tilbakemeldingene. Etter sidebytte skjøt Bye, Michelle Alstad og Marie Methi like utenfor fra godt hold, men det var bortelaget som skulle juble over seier.

Tre minutter før full tid falt avgjørelsen på et godt skudd fra 20 meter som havnet i lengste vinkel, til fortvilelse hos hjemmelaget.

Selv med et knepent og forholdsvis ufortjent ettmålstap, kan det unge Tiller-laget være svært fornøyd med en heroisk innsats. En vanvittig løpskapasitet, godt angrepsspill og flere store målsjanser gjør at det gledes enormt til neste kamp.

- Det er alltid surt å tape, men jeg håper spillerne ser hvor gode de er i dag. Vi møter en dyktig motstander som leder tabellen av en grunn, og vi er uheldige som ikke får med oss noe. Leverer vi en slik innsats i hver kamp fremover, så skal vi bli veldig vanskelige å slå utover sesongen. Sammenlignet med de foregående kampene, så var dette en sterk opptur som vi skal utvikle oss videre i, sier hovedtrener for U20-gruppa, Rune Olufsen.

Neste kamp er mandag 22. mai borte mot Vestbyen.