Knusende seier til slutt

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mai 2023

(Tiller 5 - 1 Kristiansund-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget leverte en andre omgang det luktet svidd av.

Endelig løsnet det for Elias Sandøy Myrvågnes (t.h.). Her jubler han med Roald Berge.

* Myrvågnes sendte Tiller foran tidlig
* Dobbel fra Johansen
* Kvalvik hamret inn mål
* Myrvågnes avsluttet festen
* Mye bra angrepsspill
* Klatret til 8. plass på tabellen

Tiller fikk en drømmestart av de sjeldne. Etter bare tre minutter ble Elias Sandøy Myrvågnes spilt lekkert gjennom av Nils Gunnar Barstad Eggen, og førstnevnte bare skrudde ballen lekkert i lengste hjørne fra skrått hold.

Stillingen holdt seg til pause. Selv om Tiller hadde ballen klart mer enn gjestene fra Nordmøre, var det bortelaget som fikk den største målsjansen rett før pause. Et skudd fra skrått og nært hold ble godt reddet av Tiller-målvakt Tor Solvoll.

Andre omgang startet også med et smell. Det var knapt spilt i åtte minutter før Myrvågnes og Tiller stormet i angrep, der han skjøt fra 20 meter rett i blokka. Returen på 16-meteren ble plukket opp av Storm Hilberg Johansen, som klinte til på halv volley og fikset 2-0 i nærmeste hjørne.

Ti minutter senere var ledelsen økt ytterligere. Et godt oppbygd angrep endte med at Alexander Kvalvik ble spilt gjennom, og fra 16 meter traff han klokkerent i lengste hjørne - en flott scoring!

Ikke lang tid etterpå ble kampen punktert og vel så det. Eskil Forren Vik ble felt rett innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Johansen var iskald og scoret sitt andre og Tillers fjerde mål for dagen.

Kristiansund 2 reduserte på et innlegg i feltet, men denne dagen tilhørte de blåkledde fra Tillerbyen. En strålende opplagt Myrvågnes fikk æren av å score kampens siste mål da han kom alene med keeper.

Fem scoringer, tre poeng og en foreløpig 8. plass på tabellen. En strålende fotballdag for Tiller!

Neste kamp er faktisk om 15 dager. Mandag 29. mai, 2. pinsedag, gjester Tiller Orkla i en spennende batalje.

Søndag 14. mai 2023 kl.16.00
Gult kort Tiller: Nils Gunnar Barstad Eggen (27')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150

Tor Solvoll, Nils Gunnar Barstad Eggen, Niklas Danielsen Solem, Oumar Sergio Sherif, Steffen With Størseth, Alexander Kvalvik, Lucas Kolstad, Storm Hilberg Johansen, Roald Berge, Mohamed Babo Ali Maridi, Elias Sandøy Myrvågnes.

65' Størseth --> Sondre Kvikstad Stuen
65' Maridi --> Eskil Forren-Vik
75' Eggen --> Joakim Harsvik Alstad
75' Solem --> Trym Hansen Jetne
86' Sherif --> Edvard Stølan

Reserver: Joakim Berg Vårhus, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Jonas Bardo Fossen Thanem, Fredrik Meland Johnsen.