Mandags-Tiller slo til igjen

Postet av Marius L. Larsen den 9. Mai 2023

Tiller elsker mandager.

Elise Sæterbø (t.v.) scoret sitt første Tiller-mål i karrieren mot Charlottenlund. Vi tror det blir mange flere!

De blåkledde fra Tillerbyen ble møtt av et aggressivt Charlottenlund-lag på deres hjemmebane denne mandagskvelden. Kampen i 3. divisjon kvinner startet slurvete av gjestene, men kom seg etter hvert da de skapte flere store målsjanser.

Selma Karaaslan headet like utenfor på corner, både Ida Nygård og Ida Sofie Bye-Andersen skjøt like utenfor stolpen og Rikke Olufsen stusset ballen til side for mål fra kloss hold etter innlegg fra Cornelia Nordtug Knudsen.

Utrolig nok sto det 0-0 til pause, men Tiller-rekruttene leverte en andre omgang under pari og fikk til veldig lite fram til det 79. minutt. Da bestemte Nordtug Knudsen seg for å klemme til fra 30 meter med venstrefoten, og ballen seilte i lengste kryss - rett og slett en fantastisk scoring.

Og da kom den berømte ketsjup-effekten. Emma Kalvøy Bye serverte Bye-Andersen på åpent mål rett etterpå, og i løpet av fem minutter sto det 3-0 etter at livlige Elise Sæterbø scoret sitt første Tiller-mål på en flott styring fra sju meter.

Dermed klatrer rekruttene opp til 3. plass på tabellen. Neste kamp venter serieleder Utleira neste mandag på TOBB Arena Sør.

Les kampfakta her

Leder 6. divisjon

På TOBB Arena Sør skulle herrer-3 kjempe mot Heimdal 2 i et heftig lokaloppgjør under flomlysene. Kevin Karlsen sendte Tiller i føringen etter 12 minutter, og kampen bølget fram og tilbake før det tok fyr i sluttminuttene.

Preben Holm Aune både doblet og triplet ledelsen før 90 spilte minutter, før gjestene fra andre siden av E6 pyntet på resultatet med sin 1-3-redusering på overtid.

Dermed har Tiller 3 vunnet samtlige fem seriekamper så langt denne sesongen, og ikke-ungdommene topper tabellen i 6. divisjon avdeling 5.