Et viktig bortepoeng

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2023

(Steinkjer 2 - 2 Tiller) GULDBERGAUNET TOBB ARENA: Herrer A leverte en solid bortekamp og klarte å få med seg et svært fortjent poeng til slutt.

Et solid poeng på en vanskelig bane.

* Enorme Tiller-sjanser gjennom hele kampen
* Kolstad utlignet på langskudd
* Berge fikset 2-2
* Kunne ha vunnet på slutten
* Holder Steinkjer bak seg på tabellen

De blåkledde fra Tillerbyen gikk hardt til verks i oppgjøret nord i Trøndelag denne lørdagen. I åpningsminuttene hadde Roald Berge et skudd rett på keeper, Steffen With Størseth en stor sjanse alene med målvakten og Nils Gunnar Barstad Eggen en styring fra fire meter - men ingen av forsøkene traff nettmaskene.

Etter 23 minutter ble det imidlertid mål andre veien. Steinkjer kombinerte fint inne i Tillers 16-meter og et lavt innlegg fra kloss hold havnet på bakre stolpe de ballen ble styrt i mål av en umarkert gulkledd spiler.

Tolv minutter senere svarte Tiller. Et hardt skudd fra Lucas Kolstad fra 25 meter gikk via keeper og i mål til 1-1.

Berge(t) poeng

Hjemmelaget tok tilbake ledelsen rett etter sidebytte på et frispark som snek seg i hjørnet, men så var det mye Tiller. Storm Hilberg Johansen skjøt like over før Elias Sandøy Myrvågnes styring ble utrolig nok reddet på målstreken.

Men i det 69. minutt ble det ny Tiler-jubel. Størseths forsøk fra kloss hold ble først avverget av keeper, men på returen dukket Roald Berge opp og hamret inn 2-2.

I sluttminuttene ble Mohamed Maridi felt av Steinkjers siste forsvarsspiller inne i 16-meteren, men dommeren valgte å la spillet gå videre.

Helt på tampen kunne Mathias Vinjevoll bli den store helten, men han var bare centimetere å styre inn vinnermålet fra to meters hold på innlegg fra Oumar Sherif.

Tiller viser stadig progresjon sammenlignet med fjoråret der slike kamper fort endte med null poeng.

Et svært viktig bortepoeng kan dagens resultat vise seg å være.

Neste oppgjør for våre beste menn er mot Kristiansund 2 søndag 14. mai kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Lørdag 6. mai 2023 kl.15.00*
Gule kort Tiller: Magnus Eriksson (trener, 82'), Nils Gunnar Barstad Eggen (86')
Guldbergaunet TOBB Arena (Steinkjer)

Tor Solvoll, Nils Gunnar Barstad Eggen, Niklas Danielsen Solem, Trym Hansen Jetne, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Lucas Kolstad, Storm Hilberg Johansen, Roald Berge, Steffen With Størseth, Fredrik Alexander Myrvold.

66' Myrvold --> Mohamed Babo Ali Maridi
66' Jetne --> Oumar Sergio Sherif
66' Johansen --> Eskil Forren-Vik
69' Størseth --> Sondre Kvikstad Stuen
73' Berge --> Mathias Gåsbakk Vinjevoll

Reserve: Børge Hoff Skaråsen.