Postet av Marius L. Larsen den 2. Mai 2023

Tiller fortsetter å herje på mandager.

Emma Kalvøy Bye og Mari Steinbråten Krogsgård (t.h.) kombinerte lekkert ved flere anledninger mot Verdal.

De blåkledde fra Tillerbyen var nok en mandag i aksjon på to fotballbaner samtidig, der vårt kvinner-2-lag og herrer-3-lag skulle kjempe om tre nye poeng.

På TOBB Arena Sør tok rekruttjentene imot Verdal i den fjerde serierunden i 3. divisjon, og der var det et Tiller-lag som dominerte fra start til slutt. Ironisk nok tok gjestene fra nord i Trøndelag ledelsen etter et brudd, men tre raske Tiller-mål snudde kampen. Først hamret Ida Sofie Bye-Andersen inn 1-1 fra kloss hold, og deretter var det en suser fra Mari Steinbråten Krogsgård fra 16 meter etter en spesiell målgivende pasning fra Emma Kalvøy Bye. Sistnevnte økte til 3-1 på en styring i feltet etter Bye-Andersens innlegg.

Verdal reduserte på nok en kontring rett før pause, men Kalvøy Byes mål på hjørnespark sørget for 4-2 og litt mer hvilepuls på sidelinja.

Tiller fortsatte dominansen og med enorme målsjanser utover i andre omgang.Kalvøy Bye fastsatte resultatet til 5-2 på et herlig langskudd like før slutt - hennes hattrick!

Dermed er det nå tre strake seiere for det unge seniorlaget.

Les kampfakta her

Rimols menn vinner og vinner

På Rye var herrer-3 i aksjon mot Byneset i 6. divisjon. Tiller fikk en glimrende start på kampen da Marius Modalsli Torset banket inn tre mål i løpet av 19 minutter.

Selv om Byneset reduserte før pause, var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Fredrik Schevig la på til 4-1 etter en time før Jonas Krokstad Aune fikk æren av å score kampens siste mål i 5-1-seieren over laget fra bøgda, som blant annet hadde tidligere Tiller-spillere Tormod Østerås og Bendik Sødahl Hellstrøm på laget.

Nå står 6. div-gutta med fire seiere på fire mulige. Er det rett og slett coaching i verdensklasse av Brage Rimol?