Bryne-kampen utsatt

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2023

Tillers 2. divisjonskamp mot Bryne er utsatt grunnet værforhold.

Banemester Steinar (på firhjuling) og nesten 30 andre jobbet på spreng i formiddag - men dessverre forgjeves til 2. divisjonskampen. Dette bildet er tatt kl.13.17.


Tiller Idrettslag Fotball beklager å måtte meddele at kvinnelagets seriekamp mot Bryne søndag 30. april ble utsatt 25 minutter før opprinnelig kampstart.

Et heftig snøfall gjennom nattetimene og som fortsatte på formiddagen gjorde det vanskelig å holde nedbøren unna, men etter at nærmere 30 frivillige kastet seg rundt med spader, traktor og firhjuling, var banen tilnærmet grønn når klokka bikket 12.00.

Etter samtale mellom dommere, trenere og spillere fra begge lag, var det i lagenes intensjon å gjennomføre kampen. Det var også et forslag fra begge lag om å utsette kampstart i 30 minutter for å få ryddet unna det siste snøfallet.

Kampens hoveddommer tok imidlertid beslutningen om å utsette oppgjøret kl.12.05 etter en fire minutter lang inspeksjon av TOBB Arena Sør.


Styreleder Torkel Wahl-Olsen legger til følgende:

- Det er selvsagt ingen som ønsket å utsette kampen, og det er derfor svært beklagelig overfor alle sammen at det ble slik. Vi synes synd på våre spillere, de som reiste fra Bryne og ikke minst våre supportere. Det var mange personer som prøvde alt det som var for å holde snøen unna, og vi mente vi hadde en god sak da vi nærmet oss oppsatt kampstart.

- Derfor er det ingen god følelse da kampen allikevel ble utsatt da vi visste at været bedret seg kraftig bare minutter senere. Vi mener hoveddommeren burde ha avventet avgjørelsen ettersom man bør gjennomføre kamp så langt det lar seg gjøre grunnet motstanders reisevei. Det er heller ingen som tjener økonomisk eller miljømessig på dette.

- Vi hadde en fin dialog med Bryne, og vi inviterte de opp i Blåstua etterpå for å holde varmen og en god fotballprat. Vi gleder oss til vi kan få kjempe om poeng på et grønt kunstgress igjen.


Ny dato vil bli berammet mellom Tiller og Bryne. Vi kommer tilbake med endelig bekreftelse.

Neste kamp for kvinnelaget er mot KIL/Hemne i NM 1. runde onsdag 3. mai kl.18.00 på TOBB Arena Sør.


Skuffede spillere fra begge lag i Blåstua etter beslutningen fra hoveddommeren.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.