Videre i J19-NM

Postet av Marius L. Larsen den 20. Apr 2023

(Ranheim 0 - 8 Tiller) EXTRA ARENA: Tiller er videre i NM J19 etter en solid 8-0-seier over Ranheim onsdag kveld.

Denne gjengen venter spent på neste runde i J19-NM.


Sammendrag

* Suser fra Bye-Andersen sprakk nullen
* Tiller dro fra etter hvert
* Hattrick fra Stuedahl-Karlsen
* Skudd i lengste kryss fra Bromset-Sætran
* Alle i tropp spilte - fire mål i hver omgang
* Klar for neste runde i NM


Kamprapport

Selv om det var noen offensive åpningsminutter fra hjemmelaget, var det Tiller som kunne juble først i NM-kampen i Ranheimsfjæra. Hedda Stuedahl-Karlsen fant Ida Sofie Bye-Andersen på 20 meter som banket inn 1-0 på lekkert vis.

Begge lag kjemper seg til noen halvsjanser, men det er ikke før i det 32. minutt at det smalt i nettmaskene igjen. Nok en gang var Stuedahl-Karlsen regissør da hun la pasningen til Emma Kalvøy Bye som satte ballen i lengste hjørne og dermed 2-0.

Under 60 sekunder senere økte Stuedahl-Karlsen til 3-0 med nesten en kopi av forrige nettkjenning, og da hun la på til 4-0 rett før pause etter å ha vært iskald alene med keeper etter en magisk pasning fra Kalvøy Bye, var det en selvsikker gjeng som tok en pust i bakken.


Dobbel fra Bye-Andersen

For Tiller la seg ikke nedpå etter sidebytte. Stuedahl-Karlsen kranglet inn 5-0 fra kloss hold etter et godt forarbeid fra Cornelia Nordtug Knudsen, og ikke lange tiden etterpå økte Bye-Andersen ledelsen på nok et langskudd.

Med 6-0 trodde man kanskje at gjestene var fornøyd, men det sa Hanna Bromset-Sætran nei til. Fra nesten stillestående vinkel limte hun ballen oppe i lengste kryss på det lekreste vis - 7-0.

Tiller fortsatte å kjøre på i angrep selv om de hadde gjort mange bytter. To annulerte scoringer la ingen demper på kvelden som til slutt endte 8-0 etter et selvmål på et hjørnespark.


En kveld som startet i egen blåstue med herlig middag og kampprat i kjente omgivelser, endte i stor glede og avansement.

Tiller skal spille 2. runde i J19-NM som avvikles en gang mellom slutten av mai og begynnelsen av juni.

Vi gratulerer med en sterk prestasjon!


Kampfakta

Ranheim IL 0 - 8 Tiller IL
0-1 Ida Sofie Bye-Andersen 10'
0-2 Emma Kalvøy Bye 32'
0-3 Hedda Stuedahl-Karlsen 33'
0-4 Hedda Stuedahl-Karlsen 45'
0-5 Hedda Stuedahl-Karlsen 53'
0-6 Ida Sofie Bye-Andersen 55'
0-7 Hanna Bromset-Sætran 60'
0-8 selvmål 79'

1. runde NM J19 Telenor Cup
Onsdag 19. april 2023 kl.20.30
Tilskuere EXTRA Arena (Ranheim): ca 80


Laget

Marita Flataunet, Ida Nygård, Emma Jensen, Synne Aunehaugen (k), Selma Emilie Karaaslan, Ingeborg Nyberg Hansen, Andrea Buberg, Cornelia Nordtug Knudsen, Emma Kalvøy Bye, Ida Sofie Bye-Andersen, Hedda Stuedahl-Karlsen.

Innbyttere: Live Espolin Johnson, Ella Selvaag Solbakken, Malin Strømsnes Kvingedal, Rikke Sofie Olufsen, Michelle Kveberg Alstad, Hanna Bromset-Sætran, Vilde Bjørgård Kristiansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.