Hektiske dager i Tiller!

Postet av Håvard Ophaug den 11. Nov 2014

Høstsesongen er i gang, men det betyr ikke at det har blitt rolige tider for det.Vinteren kryper innpå oss, men det betyr ikke at aktiviteten har blitt mye mindre. Ting skjer selv om uteserien er over. De siste helgene har det vært mangt et Tillerlag i aksjon på parkett rundt omkring. Flest har vært i aksjon på Heimdal Indoor der vi har vært representert i alle sluttspill i klasser vi har hatt lag. Det er sterkt. I tilleg var G19 på Otta hvor begge lag gikk videre til sluttspillet. Med dette bekrefter vi vår posisjon som et av de beste innendørslagene i regionen.

På seniorsiden startet eliteserien i futsal denne helgen med full runde i KVT hallen. Dette ga et tap og to seiere til Tiller og en foreløpig andreplass på tabellen, og førstkommende helg møter våre gutter de fire siste års seriemestere Vegakameratene i Brønnøyhallen. Et spennende oppgjør som vi ser frem til. Ønsker du å se kampene direkte, kan dette også gjøres på NFF TV som har sagt de skal overføre alle serierunder i Eliteserien 2014/15. Vi gleder oss til å følge guttene utover sesongen.

På anleggssiden skjer det også ting. Sist ute var nytt lysanlegg på City Syd-banen. Lysene er nå montert og forholdene er forbedret. Vi er også blitt enig med Sjetne om at TKS trenger rehabilitering og hva vi skal gjøre. Det som gjenstår nå er å få behandlet vedtaket i begge hovedstyrene og om noe uforutsett ikke skjer, vil banen nå bli rehabilitert i 2015.

I styret jobber vi nå videre med å tilrettelegge for aktivitet gjennom å jobbe for en bedret anleggssituasjon og finne innetimer til vinteren. Alle lag som er i Tiller, skal få et tilbud som tilsvarer det som står i sportsplanen. Det vil si, alle skal ha et tilbud i vinter om de ønsker å trene fotball.

Med blå hilsen
Håvard Duklæt
Nestleder
Tiller IL Fotball

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.