Tar et nytt år

Postet av Marius L. Larsen den 11. Nov 2014

A-lagstrenerne Marius L. Larsen, Christer Berge Mathissen og Geir Øyvind Sjømæling fortsetter på frivillig basis også i 2015.


Larsen (t.v.), Mathissen og Sjømæling har valgt å fortsette i Tiller IL Fotball.


Helt siden månedsskifte september/oktober varslet trenertrioen at de ville vurdere sine muligheter etter endt sesong, som også i år endte med et spektakulært opprykk, denne gang fra 5. divisjon.

Den smått imponerende sesongen ble kronet med kretsmesterskapseier over Tydal i finalen. Allikevel valgte trenerne å bruke fotballpausen godt av flere årsaker.

- Det var flere muligheter å velge mellom etter to strake opprykk, men mye ble avgjort på kort tid, forteller hovedtrener Larsen.

- Vi hadde et tre timer langt gjennomgangsmøte så sent som i går kveld, og der ble vi enige om å fortsette den frivillige gjerningen også i 2015. Det er ventet nye kamper både på og utenfor banen neste år, og vi skal være klare til å angripe, varsler 23-åringen.


Trio blir kvintett?

Assistenttrener Mathissen er klar på at fotballen tar mye tid, men nektet å gi slipp på det han hadde vært med å bygge opp.

- Nå har vi holdt på i to år, og med godt arbeid har dette ført til to sterke opprykk på rad. I 4. divisjon blir det enda tøffere og mer arbeid, men vi hadde ikke lyst til å gi slipp på det vi og spillerne har fått til så langt, erkjenner 25-åringen som er oppvokst 200 meter fra Tonstad kunstgress.

Lagleder Geir Øyvind Sjømæling varsler endringer både på og rundt laget med umiddelbar virkning.

- Det blir spillermøter med samtlige av årets A-lagsspillere i neste uke, der vi skal kartlegge hvem som blir med og ikke. I tillegg har vi dialog med flere spillere som kanskje kan være på vei inn.

- Det ser også ut til at tre personer i støtteapparatet kan bli til fem før året er omme, røper Sjømæling.


A-laget er ventet å gjennoppta fellestreningene etter tre uker sesongferie mandag 17. november.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.