Hjelp Tiller på "Klubben i ditt hjerte"

Postet av Håvard Ophaug den 8. Nov 2014

DEN populære avstemningen «Klubben i Mitt Hjerte» er i gang igjen fra lørdag 8.november. Denne gangen har de endret både på klasseinndeling og premieregler for å gi alle klubbene Norge rundt likest mulig sjanser til å sikre premier og oppmerksomhet.

Stem på Tiller på Dagbladet.no/klubben

De nye reglene er lette å huske på:•• Klarer vår klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10 000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på Dagbladet.no (www.dagbladet.no/klubben), og klubben vår kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.
I tillegg teller stemmene sammenlagt i den store konkurransen om å bli Norges mest populære klubb. Her får vinneren hele 100 000 kroner fra Nordea øremerket til sosialt idrettsarbeid i nærområdet. I fjor vant ROSENBORG BALLKLUB i hard konkurranse med Vålerenga og Brann; i år kan det bli hvilken som helst annen av Norges rundt 12 000 idrettsklubber, student -og bedriftsidrettslag. Denne avstemningen er åpen for alle medlemsklubbene i Norges Idrettsforbund uansett størrelse eller hvilke idrettsgrener de driver med.
Dagbladet starter stemmegivningen LØRDAG 8.NOVEMBER kl.00.01, og du kan stemme helt fram til FREDAG 21.NOVEMBER kl.12.00.
De første dagspremiene blir trukket etter kl.12 mandag 10.november. Du kan se om Tiller IL er blant vinnerne på Dagbladet.no etter kl.18 eller høre på P4 som har dagstrekning på samme tidspunkt. Deretter blir det nye trekninger hver hverdag etter kl.12 helt fram til fredag 21.november med påfølgende offentliggjøring av vinnerne hver kveld etter kl.18:
•• Dagbladet skal altså med hjelp fra Nordea dele ut totalt 400 000 kroner.
På Dagbladet.no kan du også sjekke om din Tiller klarer 100 dagsstemmer og hvordan den ligger an i sammendraget i konkurransen om å bli Norges mest populære klubb.
I tillegg kommer det reportasjer underveis både i Dagbladets papirutgave og på Dagbladet.no om kjente idrettsnavn og klubbene i deres hjerter.
«Klubben i Mitt Hjerte» en er felles kampanje arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Nordea, P4 og Dagbladet. Dagbladet har holdt på med denne avstemningen i ti år fordi de ønsker å støtte det brede, lokale idrettsarbeidet over hele landet.
Vil du få fram Tiller er det bare å sette i gang med lokale kampanjer for å få opp antall stemmer. Bruk nettsidene til idrettslaget, Facebook, Instagram, Twitter og fantasien for å løfte fram klubben du er glad i.
Vinneren og det store avstemningsresultatet fra Klubben i Mitt Hjerte 2014 blir offentliggjort på Dagbladet, Dagbladet.no og P4 lørdag 22.november.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.