Et økende sponsornettverk

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mar 2023

Kvinnelagets nettverk for sponsorer og samarbeidspartnere øker kontinuerlig foran den spennende 2023-sesongen.

Denne gjengen lager liv og røre på banen mens veien blir tilrettelagt for suksess.


De blåkledde fra Tillerbyen skal spille i en nasjonal 2. divisjon kvinner for første gang i klubbens historie i år, der spennende motstandere som Viking, Molde, Vålerenga 2 og Sogndal venter trønderne.

Dette har vært - og fortsatt er - et langvarig prosjekt som startet helt tilbake i 2011 da Tiller Idrettslag Fotball likestilte gutter og jenter. Dette førte til blant annet et hinsides Norgesmesterskap (J16) i 2017 og et opprykk til det forjettede land i 2021.

Senere i år skal Tiller også spille NM på seniornivå for aller første gang.


Følg med i påskeferien for en grundig gjennomgang av lagets motstandere i nye 2. divisjon


Selv om 2023 er en sesong der kostnadene skyter i været i forbindelse med reise til bortekampene, har både frivilligheten og samarbeidspartnere økt betraktelig.

På frivillighetssiden har Jon Gunnar Halgunset kommet inn for å hjelpe klubbens øverste lag med kommunikasjon ut mot samarbeidspartnere. Jon Gunnar er en kjent skikkelse for de fleste Tiller-supporterne. I flere tiår har ringreven bidratt gjennom flere klubbverv som bl.a. assistenttrener, materialforvalter, lagleder og nå som assisterende lagleder for kvinnelaget.

Sammen med Vidar Broholm, utgjør duoen toppen av en sterk markedsavdeling som fortsetter å jobbe med nye samarbeidspartnere.


Les mer informasjon om kvinnelaget her


Store navn med på laget

Generalsponsorene Ramirent og Bedico utgjør uvurderlige bidrag for at spillernes skuldre kan slippes ned og fokusere på det som skjer på banen. Det er også to ivrige bedrifter som har vært med på lagets reise over flere år.

Hovedsamarbeidspartnere i årets sesong er blant annet flere som var med i fjorårets store sesong. SalMar, Etto Bygg, Norfresh og Anlegg og Entrepenørservice (AOES) har fornyet avtalen. To nye hovedpartnere i år er TrøndelagKraft og Ventøk.

Blant lagets samarbeidspartnere så fortsetter Habo og Fagtrykk å være med i helblått. I tillegg er Quality Hotel Panorama, Pizzabakeren og Riis Bilglass med som et viktig partnerskap.


Se detaljert oversikt over lagets fantastiske samarbeidspartnere her


Spillernes personlige sponsorer

Spillerne må, i tillegg til viktige inntektsbringende dugnader, anskaffe personlige sponsorer som støtter opp om hver enkelt spiller dersom de skal slippe å betale treningsavgift for å spille fotball.

Flere spillere har egne sponsorer som bidrar:
Synne Aunehaugen - Ramirent
Andrea Sivertsen Broholm - RLH Invest
Hedda Stuedahl-Karlsen - Bedico
Maria Alvestad Høvik - Ventøk og Barga
Marie Methi - Expressus
Sandra Aardahl Gulstad - X-Partner Trondheim
Vilde Winge Kristiansen - Norfresh og Heimdal Granitt og Betong
Hege Snåsøy Hovdahl - Jonmaik
Emma Jensen - AOES
Vilde Bjørgård Kristiansen - SalMar
Andrea Buberg - TrøndelagKraft


Tiller Kvinner ønsker å takke hver enkel samarbeidspartner og personlige sponsorer for fantastisk støtte til at laget kan få utøve idretten sin på et høyt nivå i nærmiljøet sitt. Uten dette bidraget, hadde laget ikke klart å eksistere på dette nivået.


Ønsker du eller ditt firma å være med på lagets økende nettverk?

Ta kontakt med lagleder Vidar Broholm på tlf 95212994 eller epost.


Forza Tiller!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.