De fire nye

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mar 2023

Hils på Storm, Oumar, Roald og Steffen.

Øverst fra venstre: Storm, Oumar, Roald og Steffen.


De blåkledde fra Tillerbyen ble forsterket tidligere i vinter med fire nye spillere. La oss bli bedre kjent med gutta i helblått.


Storm Hilberg Johansen (19, f. 03)

Storm er en allsidig midtbanespiller som er god med ball og trives når han spiller andre god. Han er heller ikke fremmed for å treffe nettmaskene selv. Det beviste han for Ranheim Toppfotballs andrelag i 4. divisjon i fjor, da han scoret fire mål for laget fra fjæra.

Opprinnelig er Storm fra Melhus Idrettslag, og han spilte der fram til 2018-sesongen da han meldte overgang til Byåsen Toppfotball.

Erfaringen fra voksenfotballen fikk han i Ranheim, og nå har han planer om å ta TOBB Arena Sør med...Storm.


Oumar Sergio Sherif (23, f. 99)

Spilleren det bestemmende etternavnet kom til Tiller fra Melhus i vinter. Oumar spilte i sort og hvitt i to sesonger etter overgangen fra moderklubben Stjørdals-Blink.

Stjørdalingen spilte flere sesonger for Blinks andrelag i både 3.- og 4. divisjon, og han er kjent for sin oppofrende spillestil som forsvarsspiller.

Han trives kanskje best som midtstopper i Tillers spillende spillestil, men kan også bekle backrollen på en offensiv måte.


Roald Berge (24, f. 98)

Haugalendingen Roald er herrelagets eldste spiller, og kun én av tre som er født på 90-tallet. Han kom til Tiller i vinter fra Sverresborg, hvor han tilbrakte to sesonger i grønt. Han scoret fire mål og fikk fem gule kort i fjorårssesongen.

Roald kan bekle roller både i forsvar og på midtbanen, har blitt brukt som en vingback i de siste oppgjørene. Han scoret 2-2-målet i cupkampen mot Orkla sist, og har også vist sin målteft i futsal for Trond der han har scoret åtte mål på 11 kamper i år.

Med opphold i moderklubben Skjold og for Ølen og Notodden 2, har Roald aldri spilt høyere enn 4. divisjon.

Før nå.


Steffen With Størseth (17, f. 05)

Steffen er ingen ukjent spiller for den blå følgerskaren. Den offensive midtbanespilleren med stor gjennombruddskraft spilte 2021-sesongen i helblått, og rakk å komme innom G16, G19, 3. divisjon, 5. divisjon og futsalspill før han signerte for Rosenborg i fjor vinter.

Der ble det 11 kamper i Norsk Tipping-ligaen og flere kamper i nasjonal serie for G19 før han valgte å returnere til TOBB Arena Sør og prosjektet til hovedtrener Magnus Eriksson.

Opprinnelig er også Steffen fra fotballbygda Melhus, der han spilte fram til han kom til Tiller for første gang.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.