Videre i Adressacupen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mar 2023

(Tiller-2 3 - 1 Utleira) HEIMDAL KUNSTGRESS: Det unge rekruttlaget slo på stortromma og beseiret sterke Utleira i Adressacupen lørdag ettermiddag.

Her vet Tiller-spillerne at avansementet i Adressacupen er sikret.


Sammendrag

* Store sjanser i åpningsminuttene
* Bye-Andersen sendte Tiller foran
* Solid angrepsspill
* Kalvøy Bye og Teigen punkterte kampen
* Sluttspill før sommeren


Kamprapport

Det var noen hektiske åpningsminutter for det unge Tiller-laget i møtet med forsterkede Utleira, der dette oppgjøret var vinn eller forsvinn i jakten på avansement. Utleira hadde to store muligheter, hvor de først headet i tverrliggeren på et hjørnespark, og rett etterpå reddet Tiller-keeper Live Espolin Johnson mesterlig på en nedfallsfrukt etter et innlegg.

Tiller kom bedre med og dominerte banespillet etter de første fem minuttene. I det 13. spilleminutt smalt det i nettmaskene for de blåkledde. Selma Karaaslan ble spilt gjennom på venstresiden, og hun skjærte innover og fant til slutt Ida Sofie Bye-Andersen på seks meter - som skjøt i tverrliggeren! Men returen havnet på pannebrasken da hun stanget inn 1-0 fra kloss hold.

Det var mye nesten for blåtrøyene etter scoringen. Emma Kalvøy Bye ble spilt gjennom et par ganger, men det endte med at keeper vant duellen om ballen i bakrommet.


Ingen tvil ti minutter før full tid

Etter sidebytte var det Utleira som hadde et brukbart trykk til å begynne med. De prøvde seg med et par innlegg i feltet som Espolin Johnson plukket med snapphansken, men så våknet Tiller igjen.

I det 62. minutt smalt det i nettmaskene igjen. Ingeborg Nyberg Hansen fant Kalvøy Bye gjennom, men hun måtte krangle hardt om ballen med Utleiras sisteskanse. Der var Kalvøy Bye råsterk og plasserte inn 2-0 fra nært hold.

Tiller fortsatte å rulle opp gode angrep gjennom en god motstander. Isabel Teigen hamret inn 3-0 på lekkert vis etter et innlegg fra Nyberg Hansen med ti minutter igjen å spille, og selv om Utleira reduserte på et hjørnespark helt på tampen, kunne Tiller juble over en knallsterk seier og avansement til sluttspillet i Adressacupen.

Det er ventet å starte rett etter serien tar sommerpause i slutten av juni.


Denne gjengen har seriestart i 3. divisjon kvinner mandag 10. april borte mot Malvik.


Kampfakta

Tiller IL-2 3 - 1 Utleira IL
1-0 Ida Sofie Bye-Andersen 13'
2-0 Emma Kalvøy Bye 62'
3-0 Isabel Teigen 80'
3-1 89'

Gruppespill Adressacupen kvinner sør
Lørdag 25. mars 2023 kl.15.30
Tilskuere Heimdal kunstgress (Heimdal): ca 60


Laget

Live Espolin Johnson, Ella Selvaag Solbakken, Emma Jensen, Kaja Sofie Johansen (k), Selma Emilie Karaaslan, Ingeborg Nyberg Hansen, Vilde Bjørgård Kristiansen, Emma Kalvøy Bye, Ida Nygård, Ida Sofie Bye-Andersen, Cornelia Nordtug Knudsen.

Innbyttere: Malin Strømsnes Kvingedal, Isabel Teigen, Rikke Sofie Olufsen, Michelle Kveberg Alstad.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.