Kvartett tas opp i A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 24. Mar 2023

Fire unggutter er nye A-lagsspillere i Tiller Fotball.

Fra øverst til venstre: Jonas, Sondre, Marius og Edvard.


Fram mot seriestart 10. april skal vi bli bedre kjent med våre beste menn som skal kjempe i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, og vi starter med fire spillere som er tatt opp i A-stallen i vinter.

Jonas Bardo Fossen Thanem, Sondre Kvikstad Stuen, Marius Jensen og Edvard Stølan tas opp fra det svært gode U21-laget ledet av hovedtrener Gordon Junior Small.

Kvartetten hadde også A-lagstrener Magnus Eriksson som trener fram til sommeren i fjor, og er dermed godt kjent med måten laget spiller på.

La oss bli bedre kjent med dem...


Jonas Bardo Fossen Thanem (19, f. 03)

Den svært spennende angriperen er endelig en del av A-laget i moderklubben sin. Det er det mange som har sett fram til. Jonas, eller bare ofte kalt "Bardo", scoret hele 25 mål på 24 G19-kamper i fjorårets sesong og herjet i Skandia Cup-finalen som Tiller gikk seirende ut av på storstilt vis.

Jonas er målrettet og har samtidig en bra kroppstemperatur - selv om det heldigvis er et stykke opp til hans eldre bror og kortsamler Stian.

Angriperen er best med ballen foran seg, og med sin eksplosivitet og styrke hamres det inn mål som det enkleste i verden.


Sondre Kvikstad Stuen (17, f. 05)

Lade-gutten Sondre kom til Tiller foran fjorårets sesong fra Freidig, der han tilbrakte tre år av karrieren sin. I fjor spilte han hovedsakelig for G19, og den offensive midtbanespilleren scoret fem mål på 22 G19-kamper.

Han ble raskt lagt merke til lenger opp i systemet, og i likhet med Bardo, spilte han noen kamper for Tiller 2 i 5. divisjon.

Sondre er glad i å ha ballen fra sin midtbaneposisjon, og med sin råskap i dueller og solid pasningsfot, kan det være at det blir enda flere målpoeng i år ved at han ofte er nest sist på ballen.


Marius Jensen (18, f. 04)

Marius er oppvokst ikke langt unna TOBB Arena Sør, og er i 2023 inne i sitt første år som A-lagsspiller i moderklubben. Og ja, du leste riktig, hans søster Emma er også nylig tatt opp på kvinnelaget.

Der hans smått berømte far herjet på midtbanen i helblå drakt tidlig på 2000-tallet, er sønnen nærmest prikk lik i samme posisjon. Med sitt blikk og rykk for spillet, er Marius kjent for å være sjanseskapende samtidig som han aldri gir opp uten ball.

De siste to sesongene har stortalentet slitt med sykdom og småskader, men har vært et friskt pust i vinter og ble belønnet med startplass i første NM-kvalifiseringskamp mot Heimdal sist, der Tiller vant 1-0.


Edvard Stølan (19, f. 03)

Den tårnhøye Sjetnmarkingen kom til Tiller midtveis i 2017-sesongen, og har vært tilpasningsdyktig ettersom han kan spille overalt sentralt i banen; midtstopper, midtbane og spiss.

I fjor var han en sentral brikke i både G19-laget og for Tiller 2 i 5. divisjon, der han samlet noterte seg for fem nettkjenninger fra forskjellige posisjoner.

I siste treningskamp før NM-kvalifiseringen spilte han midtstopper, hvor hans styrker ligger i luftrommet og posisjonering både med og uten ball.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.