Seiret i Buvik Cup

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2022

Tiller-spillere vant i Skaunhallen. Vi oppsummerer årets nest siste futsalhelg.

Denne gjengen vant Buvik Cup etter å ha beseiret Gimse 1-0 i finalen. Foto: Emma Sofie Dahl Bjørkøy.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i mange haller også denne helga. I Flatåshallen var både J13 og G13 i aksjon i julecupen, og der avanserte ett J13-lag og to G13-lag til sluttspillet på søndag.

I semifinalene ble det stopp for begge kjønn, og i bronsefinalen ble det til slutt 4. plass for Tiller-lagene.


Nesten full pott i serien

Lørdagen inneholdt seriekamper i futsal for våre beste menn og kvinner i KVT-hallen. Gutta i helblått fikk det tøft med 0-2 mot Ranheim og 1-3 mot NTNUI, og de står fortsatt med ingen poengfangst i 1. divisjon så langt.

Kvinnelaget hadde full kontroll på NTNUI og vant overbevisende 5-0 etter scoringer av Thale Hinsverk, Synne Aunehaugen, Andrea Sivertsen Broholm, Mari Kristine Vik og Hedda Stuedahl-Karlsen.

I kamp nummer to for dagen møtte de tittelutfordrer Solsiden, der mange av fjorårets NTNUI-spillere nå holder til. Tiller havnet under 0-2, men hentet opp til 2-2 ved scoringer av Marie Methi og Synne Aunehaugen. Solsiden tok ledelsen på nytt, men en utligning ved Vilde Winge Kristiansen sørget for 3-3 og ett poeng hver.

Det betyr at Tiller fortsatt leder 1. divisjon etter en tredjedel av kampene unnagjort.

I 2. divisjon står Tiller 2 med fire seiere på fire kamper. Lørdagens oppgjør i Ladehallen endte med blå jubel da Heimdal ble beseiret 5-2 etter scoringer av Selma Saastad (2), Siri Berg-Johansen (2) og Sandra Aardahl Gulstad.

I siste kamp mot Nardo, for øvrig en toppkamp mellom første- og andreplassen, leverte blåtrøyene nok en fantastisk kamp. Tiller vant 4-1 etter hattrick av Berg-Johansen og ett mål av Mari Steinbråten Krogsgård.

Tabelltopp der også.


Gull i Skaunhallen

I Buvik Cup deltok G16 med to lag samtidig som det var ett lag i kvinneklassen.

G16s to lag avanserte til sluttspillet på søndag, der ett av lagene vant sin åttedelsfinale. Men i kvartfinalen ble det stopp da de tapte knepent 1-0.

Bedre skulle det gå med kvinnene. Laget som stilte i seniorklassen var en blanding av rekrutt- og A-spillere som både meldte på laget og sto selv for koordineringen i mangel av andre turneringer.

Tiller-laget vant samtlige kamper i gruppespillet og hadde store forventninger til sluttspillet på søndag. De beseiret Leinstrand/Byneset 3-0 i semifinalen og vant 1-0 over Gimse i finalen.


Vi gratulerer gjengen med gull!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.