Dobbel bronse

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2022

Tiller leverte varene i forskjellige cuper i helga. Dette er vår oppsummering.

G14 vant bronse i Flatås Julecup.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på hele fire forskjellige flater denne helga, og vi kan starte oppsummeringen på Flatåsen.

I Flatåshallens to flater var flere Tiller-lag i aksjon. På det myke kunstgresset på den ene siden i anlegget var vårt herrelag i 6. divisjon deltakere i seniorklassen. Det endte til slutt med finale i B-sluttspillet på søndag, men der måtte de se seg beseiret av Flatås (1-3).

I nabohallen røyk J17 ut av gruppespillet mens skulle G14 avanserte til sluttspillet, og det endte med en solid bronsepokal. Det ene laget gikk til semfinalen før det ble en liten pause, men i bronsefinalen mot Astor ble det nervepirrende. Tiller trakk det lengste strået på golden goal og vant 2-1 - tror vi.

Gratulerer med bronse, gutter!


Pokal i Skaunhallen

I Heimdal Indoor var G15 og J14 i aksjon. Gutta fikk det tøft i gruppespillet og drømmen om avansement brast, mens J14 gikk til en spennende semifinale. Der ble det et knepent ettmålstap for Charlottenlund. I bronsefinalen mot naboene fra Sjetnmarka ble det også et snevert ettmålstap. Dermed endte jentene på en 4. plass.

I Buvik Cup var G13 bare centimetere unna å nå finale etter at de tapte 1-2 for Nationalkameratene. Det ble dermed kampen om bronsen mot Melhus, og da viste Tiller seg fra sin best side da de vant soleklart 3-0.

Vi gratulerer med bronse!


Full klaff og null klaff

På lørdag var det seriestart i 1. divisjon futsal for både kvinnene og herrene. For kvinnene så åpnet de med et tøft oppgjør mot Utleira, men nok en gang viste blåtrøyene sin styrke. Mål fra Synne Aunehaugen, Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen sørget for en knallsterk 3-1-seier.

I andre kamp ble det enormt store sifre mot et ungt og urutinert Ranheim-lag. Tiller ledet 7-0 til pause og leverte en like strålende andre omgang som dermed førte til en oppsiktsvekkende 14-0-seier etter blant annet fire mål hver fra Methi og Aunehaugen.

Dessverre gikk det ikke samme vei for gutta. Mot Solsiden ble det et knepent 2-1-tap etter at Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret Tillers mål. I andre kamp mot Rennebu ble det et 1-4-nederlag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.