6-0-seier over Kolstad

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2022

(Kolstad 0 - 6 Tiller) KOLSTAD IDRETTSPARK STOR: Tiller leverte en solid kamp og avsluttet 2022-sesongen med en knusende seier i lokaloppgjøret søndag ettermiddag.

Kamprapport

Allerede før mediaavdelingen hadde rukket å ankomme Huseby, sto det 1-0 i målprotokollen i favør de blå. Robin Johansen Hermanstad hadde sendt gjestene i føringen allerede etter et drøyt minutt.

Kolstad kom bedre med i kampen etter sjokkåpningen, da de hadde mange innlegg og hjørnespark, men det var Tiller som sto for målene. Etter et kvarter vartet blåtrøyene opp med et herlig angrep. Hermanstad fant Nils Gunnar Barstad Eggen på vei framover og alene med keeper sentret sistnevnte til Alexander Gløsen som enkelt kunne styre inn 2-0.

Ti minutter senere var hurtigtoget Hermanstad på ferde igjen. Han klarte å snappe ballen fra vertenes målvakt og trillet inn 3-0.

Straffescoring og -redning

Andre omgang ble ganske lik som den første. Kolstad hadde sine muligheter, men det var Tiller som var mest dyktig på siste tredjedel.

Etter omtrent halvspilt omgang stanget Andreas Solstrand Fossli inn 4-0 og "game over", men kapteinen og toppscoreren hadde så vidt begynt dagen.

Ni minutter senere hamret han inn 5-0 på hel volley på et innlegg fra Hermanstad, og ikke lenge etterpå ekspederte han et straffespark til 6-0.

Helt på tampen kunne Kolstad ha redusert fra straffemerket, men en mesterlig redning fra Solvoll hindret redusering.

Tiller kunne dermed juble over en knusende 6-0-seier i lokaloppgjøret og en perfekt avslutning på sesongen. Blåtrøyene har vunnet fem av sine sju siste kamper og plukket 16 poeng - nesten halvparten av årets totale fangst (33). De siste tre kampene har laget scoret 17 mål.

Tiller endte 2022-sesongen på en akseptabel 9. plass etter en tung vår og sommer. For sju uker siden lå Tiller kun ett poeng over nedrykksstreken, men så har laget virkelig vist hva som bor dem og vunnet mange kamper med stil. Det ble kun seks poeng fra 5. plass.

Søndag 23. oktober 2022 kl.13.00
Gule kort Tiller: Marius Jensen (57'), Jonathan Smerkerud Frønes (86')
Tilskuere Kolstad idrettspark stor (Huseby): ca 60

Laget

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Noah Sevaldsen Aarmo, Nils Gunnar Barstad Eggen, Marius Jensen, Joachim Knutset Solem, Alexander Gløsen, Espen Amandus Mathiassen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytter:
62' Jensen --> Fredrik Alexander Myrvold
69' Jetne --> Joakim Harsvik Alstad
81' Solem --> Jonathan Smerkerud Frønes
81' Mathiassen --> Alexander Kvalvik

Ubenyttet reserve: Joakim Berg Vårhus.