Før avspark: Kolstad - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2022

Herrer A gjester Kolstad i et heftig nabooppgjør i siste serierunde søndag ettermiddag.

Robin Johansen Hermanstad (t.v.), Andreas Solstrand Fossli og Martin André Elverum Engvik satser på å avslutte 2022-sesongen med seier.

Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt

Tapte stort sist

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen til den andre siden av E6 denne søndagen, og de håper på å avslutte årets berg-og-dalbane-sesong med stil.

Da må Kolstad beseires i et realt lokaloppgjør. Rødtrøyene ligger på 5. plass på tabellen og har i skrivende stund ni poeng mer enn Tiller, men det har ikke gått helt veien den siste perioden.

Laget fra "Kvitbyen" har vunnet kun én av de siste fem kampene, hvor de har sluppet inn 15 baklengsmål og scoret tre.

I forrige runde ble det et 0-8-tap for Byåsen Toppfotball.

Mistet alle poengene på overtid

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i april ble det både dramatikk og nerver.

Tiller ledet fullt fortjent 2-0 til pause og kunne fort ha ledet mer, men det skulle bli vanskelig å holde på ledelsen da de ble redusert til ti mann i starten av andre omgang.

Kolstad presset på i sluttminuttene og både reduserte og utlignet rett før 90 spilte minutter. På overtid falt avgjørelsen da rødtrøyene scoret vinnermålet.

Les vår kamprapport fra april her

Formlaget Tiller

Plassen i neste års Norsk Tipping-ligaen er for lengst sikret, så nå handler det om å avslutte sesongen på best mulig måte for Tiller.

De seks siste rundene har vært særdeles gode for blåtrøyene. Med kun ett tap, fire seiere og totalt 13 poeng har de faktisk plukket nesten halvparten av sine totale poeng i løpet av de nevnte ukene. Det gjør også at Tiller er et av de store formlagene i hele divisjonen.

Forrige helg ble det en strålende 6-1-seier over Melhus, der kaptein Andreas Solstrand Fossli scoret hattrick. Han er Tillers toppscorer med 12 mål før siste serierunde.

❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
 Strindheim TF 1 - 5 Tiller
Tiller 6 - 1 Melhus