Tredje strake seier

Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2022

(Tiller 6 - 1 Melhus) TOBB ARENA SØR: Tiller kjørte over Melhus og vant fullt fortjent lørdag ettermiddag.

Jubel etter Andreas Solstrand Fosslis (t.h.) tidlige scoring i andre omgang.

* Tidlig i føringen
* 2-1 halvveis
* Hattrick av Fossli
* Dobbel av Hermanstad
* Romeros første A-lagsmål

De blåkledde fra Tillerbyen var allerede sikret en plass i neste års Norsk Tipping-ligaen før dette oppgjøret, men de hadde lyst til å fortsette den gode trenden de er inne i.

Etter åtte minutter fikk blåtrøyene et perfekt utgangspunkt. Robin Hermanstad ble felt og dommeren pekte på straffemerket. Som så mange ganger før var kaptein Andreas Solstrand Fossli sikker som den økende prisindeksen og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Tiller fortsatte å dominere kampbildet, og etter 22 minutter doblet de ledelsen. Hermanstad ble spilt flott gjennom og alene med keeper var han iskald da han lobbet over sisteskansen og i mål.

Melhus reduserte på en kontring etter en halvtime, men det var også det eneste de hadde i denne kampen. De blåkledde skapte flere store målsjanser mot pause, men de klarte ikke å øke ledelsen.

Romero-show kronet med scoring

Etter sidebytte hadde de to hundre Tiller-supporterne knapt rukket å sette seg på de iskalde blå setene da hjemmelaget økte ledelsen. Knut Kleppo Vangen ble spilt alene med keeper, men spilte uselvisk til en svært offensiv Fossli som hadde en enkel oppgave med å trille inn 3-1.

Tiller-keeper Tor Solvoll måtte i aksjon ved én anledning som han avverget fint, men ellers var det spillerne kledd i helblått som dominerte kampen fullstendig.

Mot slutten rant det inn flere nettkjenninger. Kvarteret før full tid ble all tvil lagt til side da Fossli la på til 4-1 alene med keeper, og kort tid etterpå presset Benjamin Romero glimrende da keeper mistet ballen og Hermanstad kunne enkelt sette inn 5-1 i et åpent mål.

Helt på tampen var det Romero selv, toppscoreren i 5. divisjon, som traff nettmaskene. Alene med keeper var han iskald og dyktig da han la på til 6-1.

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)

Dermed vant Tiller sin tredje kamp på rad og sendte samtidig Melhus ned i 4. divisjon.

Neste kamp er også 2022-sesongens siste. Da venter Kolstad på bortebane i det som blir et heftig lokaloppgjør hvor æren står på spill. Kampstart søndag 23. oktober kl.13.00.

Søndag 16. oktober 2022 kl.14.00
Gule kort Tiller: Lucas Kolstad (51', Noah Sevaldsen Aarmo (73')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Noah Sevaldsen Aarmo, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

54' K. Vangen --> Martin André Elverum Engvik
68' Kolstad --> Fredrik Meland Johnsen
68' J. Solem --> Elias Sandøy Myrvågnes
78' Fossli --> Benjamin Romero
78' N. Solem --> Mathias Gåsbakk Vinjevoll

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Trym Hansen Jetne, Marius Jensen, Erik Schaanning Thome.