7-0 og uten tap

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2022

Kvinnelaget gjennomførte årets sesong i 2. divisjon avdeling 5 uten nederlag etter lørdagens 7-0-seier over Træff på bortebane.

Gjeng.

* Stuedahl-Karlsen åpnet kontoen
* 4-0 halvveis
* Berg-Johansen scoret det siste
* Uten tap i årets sesong

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et stort ønske om å avslutte årets 2. divisjon avdeling 5 med stil, og etter 17 kamper uten å ha opplevd nederlag, gikk trønderne rett i angrep på romsdalingene.

Etter en litt rotete start, ble det hull på byllen i det 12. spilleminutt. En svært gira Tiril Olsen sto høyt og vant ballen på hjemmelagets halvdel. Andrea Sivertsen Broholm var råsterk og forserte framover før hun fant Sandra Aardahl Gulstad på høyresiden. Sistnevnte serverte Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som banket ballen knallhardt i nettmaskene til 1-0.

Træff var slettes ikke passive, og de stresset Tiler til å gjøre flere unødvendige feil, men i minuttene rett før pause viste Tiller hvorfor de har vunnet avdelingen. Først scoret Selma Saastad alene med keeper før Vilde Winge Kristiansen hamret inn 3-0 med venstrefoten fra 15 meter. Rett før fløytesignalet la Mari Kristine Vik på til 4-0 på knallhardt vis fra skrått hold etter et godt forarbeid av Broholm.

Alle spilte - og flere mål ble det

Tiller gjorde mange bytter slik at alle reisende skulle få mye spilletid, og det hemmet ikke blåtrøyene i andre omgang, for de hadde mer på lager.

Etter 58 minutter var det absolutt ingen vei tilbake for Træff da Winge Kristiansen styrte Gulstads perfekte innlegg i mål fra nært hold.

Gjestene fra bartebyen fortsatte å styre oppgjøret, selv om Træff hadde noen farligheter på overganger, men et godt forsvar og en god Marita Flataunet i Tiller-buret holdt unna baklengsmålene.

Sju minutter før full tid fant måltente Siri Berg-Johansen angrepsmakker Louisa Stuedahl i feltet som bredsidet enkelt inn 6-0 på bakre stolpe.

Og så skulle det endelig skje få minutter senere - at den tidligere skadeplagde Berg-Johansen fikk sin fortjente scoring. Et frispark havnet bak i feltet som Idun Benjaminsen lobbet inn igjen. Der raget Berg-Johansen høyest og stanget inn 7-0 og sitt første Tiller-mål siden august 2018.

Tiller kunne dermed juble over å ha vunnet 7-0 og dermed gjennomført årets 2. divisjon avdeling 5 uten tap, med flest seire og scorede mål, og med færrest innslupne mål - som nyopprykket lag.

For en spinnvill prestasjon av det unge laget som stadig har en tendens til å utvikle seg i et enormt tempo.

Nå får spillerne noen velfortjente fridager før de returnerer til treningsfeltet sent i neste uke for å gjøre seg klare til kvalifisering til 1. divisjon.

På mandag kommer vi med informasjon om den kommende kvalifiseringen.