Kretsmester med stil

Postet av Marius L. Larsen den 5. Okt 2022

Tiller er kretsmester i J17-klassen, mens gutta tapte knepent i to oppgjør. Slik var en sprudlende onsdagskveld.

Denne gjengen er kretsmester i fotball i 2022.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne juble over et fantastisk kretsmesterskap, men vi starter dagens oppsummering med guttenes to oppgjør.

G16-2 tok turen nedover til Sjetnmarka for å møte hjemmelaget Sjetne, men det ble tøffe minutter i starten. Vertene tok ledelsen, men Bendik Jenssen utlignet tidlig i andre omgang. Kort tid etter tok Sjetne tilbake ledelsen, og Tiller klarte aldri å svare. Dermed endte det med et knepent 1-2-tap.

Les kampfakta her

Senere på TOBB Arena Sør var G19-1 vertskap for Strindheim Toppfotball, og også her måtte blåtrøyene se seg selv havne tidlig under. Tommy Bandiola Do utlignet til 1-1 før et selvmål førte til at gjestene var i ledelsen nok en gang.

David Tertels utlignet til 2-2 rett før fløytesignalet, og stillingen holdt seg nesten hele andre omgang. Spillet bølget fram og tilbake, men det var gjestene som stakk av med alle poengene med sitt vinnermål på overtid.

Satte standarden tidlig

På TOBB Arena Sør sto også slaget om kretsmesterskapet i J17-klassen, der serieleder Tiller tok imot utfordrer Utleira til en real toppkamp.

Blåtrøyene var virkelig skrudd på fra start av, for etter bare ti minutter sto det 2-0 til hjemmelaget etter to scoringer av Ida Sofie Bye-Andersen. Et mål fra Ingeborg Nyberg Hansen, to mål fra Emma Kalvøy Bye og nok en nettkjenning fra Bye-Andersen - dermed hattrick - sørget for en solide 6-0 til pause.

Tiller spilte lekker angrepsfotball og viste seg fra sin beste side, og de fortsatte etter sidebytte. To scoringer fra Michelle Kveberg Alstad, der siste nettsus var i lengste kryss, gjorde at blåtrøyene ledet hele 8-0 mot lag nummer to på tabellen.

Utleira reduserte helt på tampen, men det dempet uansett ikke Tillers strålende kveld. De blåkledde kunne juble over en knallsterk 8-1-seier og kretsmesterskap i J17-klassen for første gang siden 2018.

En særdeles stor prestasjon av et ungt lag som kunne feire med sprudlevann ute på banen etter kampslutt. Vi gratulerer så mye med prestasjonen!