Viktige seiere i blanda drops

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2022

Høyt og lavt gjennom hele helga. Slik er vår oppsummering av de siste dagene.

Mathea Bostad (nr to f.h.) scoret et flott mål for J17-1 i seieren over Strindheim.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet helga som var på Brekkåsen der G14-2 gjestet samarbeidslaget Gimse/Leinstrand. Zein Almashi sendte blåtrøyene i føringen før hjemmelaget gikk opp i en 2-1-ledelse.

Eirik Aa utlignet til 2-2 tidlig i andre omgang, men så dro rødtrøyene ifra og ledet 5-2 før Andreas Ophaug Olsen og Almashi reduserte til 4-5 helt på tampen. På overtid fastsatte samarbeidslaget resultatet til 6-4 i disfavør Tiller.

Les kampfakta her

Samtidig på fredagskvelden var J13-2 vertskap for Sjetne på TOBB Arena Sør, og på Tillers egen lekegrind var det aldri noen tvil. Blåtrøyene vant til slutt hele 9-0 etter blant annet to scoringer hver fra Saga Nordskag, Mathilde Lossius-Aalberg og Silja Andersen Nordgård.

A-lagene vant fullt fortjent

Lørdagen startet med et oppgjør på handelsbydelen Lade, der G14-1 tok imot Trygg/Lade i idrettsparken. Oliver Leiseth Green sendte blåtrøyene i føringen etter 13 minutter, og det så ut til å holde helt inn, men hjemmelaget utlignet i sluttminuttene slik at kampen endte 1-1.

Senere på lørdagen var herrer A vertskap for Trygg/Lade i et viktig bunnoppgjør på TOBB Arena Sør. Knut Kleppo Vangen sendte Tiller foran etter 19 minutter, og hjemmelaget burde strengt tatt ha både doblet og triplet ledelsen etter de store målsjansene, men kampen endte 1-0 til de blå og tre deilige poeng.

Les vår kamprapport her

Samtidig var kvinner A gjester på Høddvoll og hjemmelaget Hødd i Ulsteinvik. Der tok Tiller kommandoen fra start og ledet hele 3-0 til pause. Gjestene i helhvitt fortsatte i andre omgang og vant til slutt fullt fortjent 4-1. Nå er de bare én seier unna å vinne hele andredivisjonsavdelingen.

Lørdagens siste duell var G16-2 sitt oppgjør borte mot Charlottenlund 2. Her måtte de blåkledde se seg beseiret 6-0.

J17 nære KM-tittel - herrer-2 jakter opprykk

Tiller Fotballakademi-leder Ola Brustad (t.h.) scoret mot Rindal i 5. divisjon. Her gratuleres han av Sondre Kvikstad Stuen.

Søndagen startet med et grytidlig oppgjør mellom G13-3 og Ranheim 3, der Tiller fulgte laget fra fjæra til like etter sidebytte. Da sto det 2-2 etter blant annet en scoring av Mohammed Adem Hamo, men så dro gjestene ifra og vant til slutt 8-4 i et målrikt oppgjør.

Like etterpå var J17-1 i aksjon mot Strindheim i 0. divisjon, og et dominerende Tiller-lag la standarden tidlig. Ida Nygård kriget inn 1-0 like før pause etter et innlegg i feltet, og i andre omgang dro blåtrøyene ifra.

Ingeborg Nyberg Hansens suser sørget for dobling av ledelsen før Malin Strømsnes Kvingedal var sikker fra straffemerket. Mathea Bostads lekre styring på Nygårds innlegg sørget for 4-0 før gjestene fra Leangen reduserte helt på tampen.

Denne seieren betyr at Tillers lovende ungdommer kan bli kretsmester dersom de slår Utleira onsdag kl.18.00 på TOBB Arena Sør.

Kampdagen fortsatte på Tillers egen hjemmebane, der herrer-2 tok imot Rindal til et heftig oppgjør i 5. divisjon. Alexander Kvalvik sendte vertskapet i føringen før Martin Engvik doblet ledelsen etter en drøy halvtime.

Tiller Fotballakademi-ansvarlig Ola Brustad la på til 3-0 fra kloss hold like før slutt, men helt på tampen reduserte Rindal til 1-3.

Tre nye poeng til gutta i helblått fører til at de fortsatt er helt der oppe og kjemper om en andreplass i avdelingen som gir retten om å spille om opprykk via kvalifisering til 4. divisjon.

Helgas siste kamp var G16-1 mot Trond på TOBB Arena Sør. Tiller fulgte gjestene til pause med stillingen 2-2 etter to scoringer av målgeita Odin Wraalsen Herfjord, men de blåkledde måtte se seg slått 2-4 til slutt.