Tre av fire

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2022

Mandagen endte med mange jubelscener. Her er vår oppsummering av de fire kampene.

Emma Kalvøy Bye fortsetter å score mål i 3. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen har passert halvveis av høstsesongen, og det er ikke snakk om å ta det rolig nå.

Lagene peiser på videre i jakten på gode prestasjoner og opplevelser, og det fikk også to av våre 13-årslag erfare. J13-2 var på en bortekamp mot samarbeidslaget Stadsbygd 2/Rissa 2/Vanvik 2, der Tiller kunne juble over en sterk 3-1-seier etter scoringer av blant annet Silja Andersen Nordgård og Ema Redzovic.

Les kampfakta her


Samtidig spilte G13-1 mot Freidig hjemme på TOBB Arena Sør. Her var det lenge spennende og målløst, men en suser fra Axel Martinius Dahl sørget for at Tiller vant 1-0.

Les kampfakta her


TOBB-kvelden ble fullført av G16-2 som tok imot Astor 2, men de måtte se seg beseiret 1-6.

Les kampfakta her


Studentene ga tøff motstand

Kampkvelden ble avsluttet på Lade 4, som utrolig nok hadde fått nye lyspærer i de kruttsvarte lampene fra fjoråret. Vi må si å være positivt overrasket etter å ha hatt småfarlige opplevelser i mørket der de siste årene.

På Lade var kvinner-2 gjestende lag i møtet med studentene fra NTNUI, og laget som holdt på å slå Malvik for få uker siden ga Tiller en solid kamp.

Hvittrøyene fra sørsida tok oppskriftsmessig ledelsen etter 12 minutter. Et hardt og godt skudd fra Cornelia Nordtug Knudsen ble delvis avverget av vertenes keeper som måtte gi retur. Der var Ida Sofie Bye-Andersen først på og kranglet inn 1-0 i duell med sisteskansen.

Det var vanskelig å komme forbi et lavtliggende og hardtkjempende NTNUI-lag. Tiller skapte flere store målsjanser, men var også litt for unøyaktig i pasningsspillet.

Avgjørelsen falt ti minutter før slutt etter en solid dominans. En god og sterk Selma Karaslaan vendte lekkert opp og fant Emma Kalvøy Bye med en perfekt stikker. Alene med keeper var lynvingen iskald og fikset 2-0.

Det betyr at Tiller 2 fortsatt ligger på andreplass på tabellen i 3. divisjon, kun ett poeng bak serielederen.

Les kampfakta herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.