Seiret i toppkampen

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2022

Vi oppsummerer kampene mandag og tirsdag.

Emma Kalvøy Bye (i midten) fastsatte resultatet i toppkampen i 3. divisjon kvinner mandag kveld.

Mediaavdelingen henger litt bakpå etter en lang "Deadline Day", så nå tar vi for oss kampene fra både mandag og tirsdag.

Mandagskvelden både startet og avsluttet på TOBB Arena Sør. G13-1 tok imot Kattem, og her ble det svært spennende. Gjestene fra andre siden av E6 tok ledelsen, men Axel Kjosavik utlignet med ti minutter igjen å spille. Kattem fant imidlertid veien til vinnermålet helt på tampen som førte til at Tiller tapte knepent 1-2.

Les kampfakta her

Samtidig spilte J13-2 mot Leksvik på den andre halvdelen. Her var Tiller det klart førende laget og skapte dusinvis av målsjanser, men det var en typisk kveld der lite stemte foran mål. Blåtrøyene måtte se seg slått 0-1.

Nygård med en enorm målgivende

Det siste som skjedde mandag kveld var kvinner-2 sitt hjemmemøte med sterke Utleira i 3. divisjon. Her tok Tiller ledelsen etter bare tre minutter, da Ingeborg Nyberg Hansens suser fra parogtjue meter smalt i nettmaskene.

Tiller skapte mange store målsjanser spesielt i første omgang, men verken Isabel Teigen eller Emma Kalvøy Bye klarte å overliste Utleiras sisteskanse.

Andre omgang ble jevnere, der Tiller holdt unna godt hjulpet av en årvåken Marita Flataunet i Tiller-buret. Men i det 90. spilleminutt falt avgjørelsen. Ida Nygård ble spilt lekkert gjennom, og fra skrått hold var kantspilleren lynrask og råsterk da hun fant Kalvøy Bye inne i feltet. Fra kloss hold tuppet sistnevnte inn 2-0 og game over på fortjent vis.

Tiller befester dermed sin posisjon som en strålende utfordrer til å vinne hele avdelingen.

J13 med et lyspunkt

Tirsdagskvelden var ikke en dag for historiebøkene. G16-2 tapte 0-6 borte for Åfjord, og de samme sifrene endte G16-1 med i hjemmemøtet med Vinne.

Bedre så det ut til å gå for J13-1 mot Orkla/Orkdal på TOBB Arena Sør. Léa Emily Barzic sendte Tiller i føringen, og selv om gjestene utlignet i andre omgang, ser det ut til at det endte 1-1.

Endelig resultat er ikke bekreftet da denne saken skrives natt til onsdag.