Trio klar for herrer A

Postet av Marius L. Larsen den 13. Sep 2022

På overgangsvinduets siste dag signerer Tiller tre spillere.

Tiller-gutten Joachim Knutset Solem møtte Tiller med Rosenborg 2 i 2019. Da vant Tiller 1-0 og mediaavdelingens utsendte havnet i munnhuggeri med Joachim for drøying av tid på et innkast. Selvsagt var førstnevnte uskyldig. Vi aner uansett bedre toner fra i dag av.


Tiller Idrettslag Fotball er fornøyd med å kunne meddele at tre spillere har signert for herrer A i løpet av en hektisk "Deadline Day" på TOBB Arena Sør.

Joachim Knutset Solem (22) vender hjem til moderklubben etter flere år i Rosenborg og én sesong i Strindheim Toppfotball. Joachim er primært midtbanespiller, men kan også bekle flere posisjoner.

Børge Hoff Skaråsen (20) er keeper med fortid i moderklubben Ranheim. Han kommer fra ett år i Træff. Han vil gå inn i et keeperteam med Tor Solvoll og Joakim Berg Vårhus.

Ola Brustad (25) er for Tiller kanskje mest kjent som hovedansvarlig for Tiller Fotballakademi, men han er også habil med ballen i føttene. Han er en framoverspiller som de siste årene har spilt i Strindheim Toppfotball. Han scoret faktisk mot Tiller i fjorårets kamp på TOBB Arena Sør.


Vi ønsker Joachim velkommen tilbake i helblått, og Børge og Ola velkommen til Tiller!


En større presentasjon med oppdaterte bilder av de tre nysigneringene kommer i løpet av kort tid.


Samtidig har keeper Christian Grindvold meldt overgang til 4. divisjonslaget Trønder-Lyn. Vi takker Christian for flott innsats i Tiller og ønsker ham all mulig suksess videre i karrieren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.