Trippel borteseier

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2022

Tiller-lagene imponerte mandag kveld.

Martin Engvik scoret hattrick borte mot Flatås. Bildet er fra en tidligere kamp i år.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en knallsterk mandagskveld på bortebane, og det hele startet i Hommelvika der G13-1 tok turen. Blåtrøyene ledet 3-0 og 4-1 før hjemmelaget utlignet til 4-4 i en målrik periode.

Men Tiller ga seg ikke. De brettet opp ermene og slo til med to raske scoringer helt på tampen slik at det ble en solid 6-4-seier for våre gutter.

Målscorere er pr mandag kveld ikke oppdatert.

Les kampfakta her

Sju fra Romero - Nyberg Hansen matchvinner

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten bak) scoret en suser fra 25 meter.

Videre på kvelden var herrer-2 på Flatåsen for å spille et nytt 5. divisjonsoppgjør, og her var det bare å ta fram telleknappen. Tiller vant hele 17-0 etter blant annet sju scoringer fra Benjamin Romero og hattrick fra Martin Engvik.

Dermed fortsetter gutta å nærme seg topplagene på tabellen med hele sju kamper igjen å spille.

På Vikhammer var kvinner-2 gjestende lag mot Malvik, og toppoppgjøret i 3. divisjon ble like spennende som først antatt. Tiller tok fortjent ledelsen etter 23 minutter da Emma Kalvøy Bye og Ingeborg Nyberg Hansen kombinerte fint på høyresiden. Sistnevnte fant kaptein Emma Jensen med en god femogførti-pasning, der Jensen hamret inn 1-0 fra 16 meter.

Tiller hadde store målsjanser i første omgang og kunne fort ha ledet mer til pause, men istedenfor så utlignet Malvik på en retur fra kloss hold rett etter sidebytte.

Hjemmelaget var farlige i en periode, men Tiller kjempet seg inn i kampen igjen. Etter 65 minutter smalt det i nettmaskene bak vertenes målvakt. Nyberg Hansen fyrte løs fra 25 meter og ballen suste i mål til 2-1 i favør bortelaget.

Det holdt seg helt inn, til tross for noen nervepirrende sluttminutter.

Det unge Tiller-laget fortsetter å imponere i 3. divisjon kvinner, og de befester posisjonen som et av divisjonens topplag.