Før avspark: Volda - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2022

Kvinnelaget gjester Volda i den 13. serierunden lørdag ettermiddag.

Blir det mer jubel for denne gjengen på lørdag? Husk å følge oss på Twitter for direkteoppdateringer rett til din mobil.


Kampinformasjon

🏆 13. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Volda
📅 Lørdag 3. september 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Sparebank 1 Bana (Volda)
📲 @TillerFotball på TwitterTre strake seiere - så ble det tap

De blåkledde fra Tillerbyen setter seg på bussen fredag formiddag i bortemøtet med Volda, og de vet at det blir en tøff affære mot laget fra bygda som huser journalisthøgskolen.

Grønntrøyene fra nære Ørsta sto med tre strake seiere og nærmet seg den viktige femteplassen, men så ble det et sviende 2-0-tap for Herd i forrige runde.

Det betyr at Volda må vinne over Tiller for å ha en reell sjanse på den siste plassen som gjør at de kan spille på nivå tre neste år.


Siste fem kamper:
❌ Molde 6 - 2 Volda
✅ Volda 6 - 0 Hødd
✅ Rosenborg-2 1 - 2 Volda
✅ Volda 1 - 0 Blindheim
❌ Herd 2 - 0 Volda


3-0 etter et kvarter

Tiller startet i femte gir og så seg aldri tilbake i motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i åpningskampen i 2. divisjon tilbake i april.

Vilde Winge Kristiansen ble historisk med klubbens første mål noensinne på det nivået, og hjemmelaget ledet hele 3-0 før det var spilt et kvarter.

Blåtrøyene vant til slutt 4-1 og fikk en perfekt start på livet på nivå tre.

Les vår kamprapport her


Spillerprofil - Mari Kristine Vik


Vi har kommet til en klippe av en forsvarsspiller som vi skal få æren av å presentere. Mari Kristine er en vaskeekte Tiller-jente oppvokst et halvlangt steinkast unna TOBB Arena Sør.

19-åringen var på en liten reise innom Rosenborg og KIL/Hemne før hun vendte tilbake til den blå bydelen etter opprykket i fjor.

Hun har startet samtlige kamper i år, noe som vitner til et særdeles godt grunnlag for å unngå skader. Mari Kristine kan spille i samtlige posisjoner i forsvar som på midtbanen, og har vært en solid spiller i bakre ledd så langt i årets sesong.


Visste du at Mari Kristine...

...står igjen etter hver trening og skyter baller mot mål sammen med et par andre og er norgesmester i både fotball og futsal med moderklubben sin?


Gulstad klar igjen

Tiller vet inderlig godt at de kan sikre en plass i neste års svært spissede 2. divisjon ved seier over Volda. Da betyr det at de vil ende dårligst som nummer fem i avdelingen, som er den siste plassen til neste års nivå tre. Det ville være en smått fantastisk prestasjon fra det nyopprykkede laget.

Blåtrøyene kommer fra en solid og svært fortjent 2-0-seier over Rosenborg 2 på Lade Idrettspark. Mål fra Synne Aunehaungen og avdelingens toppscorer Vilde Winge Kristiansen sørget for jubel på nordsiden av byen.


Siste fem kamper:
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2
✅ Tiller 4 - 0 Blindheim
✅ Herd 2 - 0 Tiller
✅ Rosenborg-2 0 - 2 Tiller


Se tabellen her


Det er også en gledelig nyhet å melde før årets lengste busstur til Volda. Sandra Aardahl Gulstad er klar for kamp igjen etter kneoperasjon i vår og gode uker med opptrening. Nå står motstandernes forsvar for tur.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.