Tapte for opprykksfavoritten

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2022

(Junkeren 6 - 0 Tiller) NORDLANDSHALLEN: Våre beste menn fikk det tøft mot snart opprykksklare Junkeren lørdag kveld.

Bildet er fra motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i juni.

* To tidlige baklengsmål
* God første omgang
* 0-3 rett etter sidebytte
* Brutalt straffet
* Fullt fokus på neste kamp

Tiller startet borteoppgjøret mot den suverene serielederen bra, og spesielt Robin Hermanstad var farlig frempå i noen ville åpningsminutter med hawaii-tilstander.

Men Junkeren scoret to mål på fire minutter. Først et langskudd fra parogtjue meter som havnet i lengste hjørne, og rett etterpå en retur fra et hjørnespark som ble hamret i mål på halv volley.

Tiller ga seg ikke, og de produserte flere gode halvsjanser som de ikke klarte å true hjemmelagets keeper med. I motsatt ende hadde Tiller-målvakt Tor Solvoll to solide redninger fra kloss hold som holdt trønderne inne i kampen.

Dessverre ble det en verst tenkelig start på andre omgang. Den var ikke mer enn tretti sekunder gammel da hjemmelaget økte ledelsen på et innlegg i feltet.

Men Tiller la seg aldri ned og hang med hodet. Igjen var Hermanstad farlig frempå fra skrått hold etter 58 minutter, men skuddet snek seg like utenfor lengste stolpe.

Og da skjedde det som ofte har skjedd med Tiller i år. Umiddelbart etterpå scoret Junkeren igjen. En lang bakromsball ble lobbet over Solvoll og i nettmaskene til 4-0.

Blåtrøyene fortsatte med sitt eget spill og prøvde med stor innsats, men det var Junkeren som sto for resten av scoringene. Et straffespark ble sendt i mål like før slutt, og helt på tampen ble resultatet fastsatt til 6-0 med et skudd i nærmeste vinkel.

Dette var ikke dagen for å plukke poeng, men det unge Tiller-laget fikk verdifull læring som de tar med seg videre i sluttfasen av årets sesong.

Nå rettes fokuset borte mot Orkla som spilles neste lørdag kl.16.00.

Nordlandshallen (Bodø)

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Trym Hansen Jetne, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Martin Engvik, Robin Johansen Hermanstad.

66' Jetne --> Jonathan Smerkerud Frønes
66' Engvik --> Noah Sevaldsen Aarmo
75' Fossli --> Joakim Harsvik Alstad
82' Kolstad --> Benjamin Romero