Før avspark: Byåsen TF - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2022

Herrer A gjester Dalgård og Byåsen Toppfotball lørdag ettermiddag.

Erling Kleppo Vangen scoret Tillers mål i forrige serierunde. Treffer han nettmaskene på Dalgård?


Kampinformasjon

🏆 16. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Byåsen TF
📅 Lørdag 13. august 2022
⏰ Kl.15.00
🏟 Byåsen Arena (Dalgård)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttFor sent å ta igjen suverene Junkeren?

De blåkledde fra Tillerbyen tar den korte turen vestover til Dalgård Byåsen Toppfotball denne lørdagen, og de møter et Byåsen-lag som fremdeles jakter opprykk.

Selv har den drømmen fått en hard realisme de siste par månedene, da Junkeren ikke ser ut til å kunne stoppes i jakten på 2. divisjonsspill.

Rødtrøyene fra vestsiden av byen tapte for Nardo rett før sommerferien, men ellers har det vært mye å juble for både i serien og i cupen, helt til det ble et knepent nederlag for eliteserielaget Sandefjord (1-2).

Byåsens toppscorer så langt er Jonas Bolkan Nordli med 13 fulltreffere. Nå prøver de fortsatt å ta igjen serielederen fra Bodø, men da må Bolkan Nordli og resten av rødtrøyene beseire Tiller.


Siste fem seriekamper:
🔘 Kolstad 1 - 1 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 4 - 0 Innstranda
✅ Nardo 4 - 3 Byåsen TF
✅ Byåsen TF 2 - 1 Melhus
✅ Innstranda 0 - 6 Byåsen TF


Årsbeste i mai

I motsatt oppgjør på TOBB Arena Sør i slutten av mai ble det blå hjemmejubel. Tiller møtte et Byåsen Toppfotball-lag som den gang ikke hadde opplevd nederlag i Norsk Tipping-ligaen, men så var det en heltent Tiller-gjeng som kanskje overrasket noen.

Selv om de blå havnet under etter 70 sekunder, snudde de kampen i første omgang med tre raske scoringer rett før pause.

Gjestene fra Dalgård reduserte like før full tid, men det holdt uansett til tre viktige hjemmepoeng for Tiller - som så langt er den eneste seieren på eget kunstgress.


Les vår kamprapport fra mai her


Fossli tilbake

Tiller leverte en helt grei prestasjon mot et solid Bodø/Glimt 2-lag forrige helg. Hjemmelaget tok ledelsen, men så utlignet nordlendingene nesten umiddelbart. Kampen endte til slutt 1-1 og vil kanskje blir mest husket for keeper Tor Solvolls to strafferedninger.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
✅ Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer
❌ Steinkjer 2 - 1 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2


Se tabellen her


Tiller ligger kun tre poeng over nedrykksstreken og vet at det må flere seiere til for å unngå en tur ned en divisjon. Samtidig er det ikke langt opp til øvre halvdel dersom man klarer å opparbeide seg jubelscener på Dalgård på lørdag.

En ny god treningsuke er gjennomført med mye folk på feltet, deriblant en friskmeldt Andreas Solstrand Fossli, som sto over oppgjøret mot Bodø/Glimt 2.

Resten skal også være klare for å brette opp ermene på nytt.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før kampslutt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.