Aarmo klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2022

Herrer A forsterkes med forsvarsspiller fra Ranheim Toppfotball.

Noah Sevaldsen Aarmo (19) er en ung forsvarsspiller som er klar for å krige om poeng i Norsk Tipping-ligaen. Her fra forrige helgs oppgjør på TOBB Arena Sør.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne presentere Noah Sevaldsen Aarmo som ny Tiller-spiller. 19-åringen fra Bindal fikk sin Tiller-debut i 1-1-oppgjøret mot Bodø/Glimt 2 sist helg, og mediaansvarlig rakk ikke å offentliggjøre nyheten grunnet tilstedeværelse i Norway Cup og ingen datamaskin tilgjengelig.

Noah signerte for Namsos i 2018-sesongen, og året etter ble det overgang til Ranheim Toppfotball og skolegang i Trondheim.

Han har spilt fotball i fjæra helt fram til nå, og han har opparbeidet seg erfaring fra G19 0. divisjon, Norsk Tipping-ligaen og 4. divisjon. Han spilte nesten samtlige kamper i fjorårets korte sesong i 3. divisjon da Ranheims andrelag rykket ned til nivå fem.

Aarmo fikk tilliten fra start i møtet med Bodø/Glimt 2 på TOBB Arena Sør sist søndag, og gjorde sine saker bra sammen med mer rutinerte Sindre Myrvold Welo som midtstoppermakker.


Nå ser han allerede frem til et borteoppgjør mot Byåsen Toppfotball førstkommende lørdag.


Velkommen til den blå bydelen, Noah!

Forza Tiller!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.