Reddet to straffespark og sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 7. Aug 2022

(Tiller 1 - 1 Bodø/Glimt-2) TOBB ARENA SØR: Herrelaget tok ledelsen og holdt på å miste alt av poeng, men to strafferedninger fra keeper Tor Solvoll sørget for at ett ble igjen i Trondheim sør.

Keeper Tor Solvoll reddet to straffespark mot Bodø/Glimt. Han spiller med hansker fra KLA, som så mange andre keepere i Tiller Fotball gjør.

* Erling Kleppo Vangen sendte Tiller foran
* Utligning minuttet senere
* Begge lag hadde store sjanser
* Solvoll reddet to straffespark

Det ble en rar inngang til kampen mot Bodø/Glimt 2, da bortelagets drakter ikke hadde ankommet Værnes lufthavn og Tiller måtte ringe sine venner i Strindheim om lån av gule drakter, noe de sporty stilte opp med.

Samtidig var heller ikke rettighetshaver Direktesport på plass på TOBB Arena Sør, så våre supportere på reisefot måtte nøye seg med Twitter.

Men blant de 200 oppmøtte på TOBB Arena Sør denne søndagen fikk se et Tiller-lag virkelig på hugget i åpningsminuttene. En ivrig Robin Hermanstad skapte trøbbel for nordlendingene, men det ble bare nesten.

I det 17. minutt ble det imidlertid jubel. Et godt innlegg fra høyre ble etter hvert snappet opp av Erling Kleppo Vangen som fra 15 meter banket inn 1-0 i lengste hjørne på lekkert vis.

Dessverre holdt ledelsen et knapt minutt. Bodø/Glimt 2 gikk rett i angrep og stanget inn utligningen fra kloss hold.

Sindre Olufsen og Hermanstad hadde en god skuddmulighet hver før pause, men begge forsøkene gikk over mål. I andre enden fikk gjestene straffespark, men Tiller-keeper Tor Solvoll reddet mesterlig.

Hjemmelaget kjørte på i starten av andre omgang også, men det ville seg ikke helt foran mål. Kampen jevnet seg ut midtveis, men mot slutten tok Tiller tak igjen. Hermanstads skudd fra 16 meter som keeper reddet var det nærmeste de kom vinnermål.

Men nok en gang fikk Bodø/Glimt 2 straffespark - denne gang i det 90. minutt. Men igjen var han på plass, tigeren fra Oppdal - Solvoll gikk riktig vei og reddet gultrøyenes andre forsøk fra ellevemetersmerket på glimrende vis.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver denne søndagen.

Neste oppgjør er borte mot Byåsen Toppfotball lørdag kl.15.00.

Tiller IL 1 - 1 FK Bodø/Glimt-2
1-0 Erling Kleppo Vangen 17'
1-1 18'

15. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Søndag 7. august 2022 kl.16.00
Gule kort Tiller: Sindre Myrvold Welo (58'), Lucas Kolstad (87')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200

Tor Solvoll, Jørgen Kjøsnes Valleraunet, Sindre Myrvold Welo, Noah Sevaldsen Aarmo, Sindre Olufsen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

56' Valleraunet --> Nils Gunnar Barstad Eggen
63' Myrvågnes --> Espen Amandus Mathiassen
82' Frøysa --> Jonathan Smerkerud Frønes

Ubenyttede reserver: Christian Grindvold, Trym Hansen Jetne, Joakim Harsvik Alstad, Niklas Danielsen Solem, Alexander Kvalvik, Martin André Elverum Engvik.