Returnerer til Ekebergsletta

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2022

Tiller reiser til hovedstaden og Norway Cup med ett lag.

Denne gjengen fra U20 skal representere Tiller i den siste sommerturneringen i år.


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til nok en sommerturnering idet vi straks passerer august måned. Norway Cup er betraktet som verdens største fotballturnering for barn og unge, og Tiller har en god historie med sommerens aller siste cup.

I 2017 kom J19 til en høytidelig finale, men måtte se seg knepent slått av Vålerenga (0-1). Samme resultat ble et faktum året etter, også da klarte J19 bragden å nå finale ved blant annet å vinne på to straffesparkkonkurranser, men også i denne finalen ble det nederlag, da Stord slo de blå på golden goal.

I 2019 ble det exit i kvartfinalen i J19-klassen, men J17 vant bronse etter en imponerende seier i bronsefinalen.

I 2022 reiser de blå sørover nok en gang, etter to år med pandemi og fandenskap.


Tre tøffe motstandere

I år stiller Tiller med ett lag i J19-klassen, og denne gjengen består av spillere født fra '04 til '07. Laget har ambisjoner om å gjøre det så bra som mulig, samtidig som det sosiale skal ivaretas på en ypperlig måte.

Denne gang er det nye motstandere å bli kjent med. Ørnar fra Voss, samarbeidslaget Rana/Bossmo/Ytteren fra Nordland og Stabæk, som er en eliteklubb i Toppserien og i 2. divisjon.


Slik er kampoppsettet:
Søndag kl.12.40 Tiller - Ørnar (Abildsø 4)
Mandag kl.10.55 Tiller - Rana/Bossmo/Ytteren (Rustad 2)
Tirsdag kl.16.30 Tiller - Stabæk (Ekeberg 30)

Sluttspill fra onsdag eller torsdag.

Se hele oppsettet her


Streaming og Twitter?

Det har blitt varslet at mange plattformer, deriblant Amedia, Schibsted og Polaris, streamer fra flere baner i Norway Cup.

Vi har enda ikke mottatt streamingdetaljer når det gjelder Tillers kamper, men det håper vi at vi får i tide slik at vi deretter kan gi dere beskjed i våre sosiale kanaler.

Siden mediaavdelingen, som også er medtrener for laget, er i Oslo, vil det bli hyppige oppdateringer gjennom @tillerfotball i de respektive kanalene.

Vi har allerede mottatt flere forespørsler om oppdateringer fra kampene på Twitter. I utgangspunktet tenker vi å oppdatere pause- og sluttresultat, men man vet jo aldri hva vi finner på, selvsagt.


Det gledes uansett enormt til en ny sommerturnering.

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.