Før avspark: Tiller - Blindheim

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2022

Kvinner A spiller siste serierunde før sommerferien lørdag ettermiddag på TOBB Arena Sør.

Elleville scener på TOBB Arena Sør. Får vi en siste vårdans på lørdag?


Kampinformasjon

🏆 11. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Blindheim
📅 Lørdag 2. juli 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:


Matchballsponsor:Tre strake tap

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Blindheim fra Ålesund velkommen til TOBB Arena Sør og Trondheim denne første lørdagen i juli.

Dette blir den siste seriekampen før begge lag tar en velfortjent sommerferie etter en intensiv vårsesong, og grunnlaget for høsten starter allerede nå.

Blindheim ligger i skrivende stund tredje sist med seks poeng på de første 11 kampene, der de har vunnet både borte og hjemme.

Forrige seier kom 4. juni borte mot Træff, men så har det blitt tre strake og knepne nederlag, deriblant 5-2-tap for Tynset på hjemmebane forrige helg.

Deres toppscorere der Ellen Vidhammer Tafjord og Malene Olsen Almås med tre mål hver.


Siste fem kamper:
❌ Blindheim 1 - 3 Herd
✅ Træff 0 - 1 Blindheim
❌ Blindheim 2 - 3 Rosenborg-2
❌ Nardo 3 - 1 Blindheim
❌ Blindheim 2 - 5 Tynset


Tøff kamp sist

Tiller gjestet Blindheim stadion i runde 2 på den siste dagen i april, og det var duket for et spennende oppgjør mellom to nyopprykkede lag.

Tiller tok ledelsen tidlig ved Sandra Aardahl Gulstad før hjemmelaget gjorde det vanskelig for trønderne. Med et kompakt og smaltliggende lag, slet Tiller med å bryte gjennom muren.

Men to mål i andre omgang sørget for balanse i nervene og etter hvert tre nye poeng. Denne kampen vil også bli husket for at hele kamptroppen fikk spilleminutter.


Les kamprapporten fra bortekampen mot Blindheim her


Spillerprofil - Louisa Stuedahl


I presentasjonen av Tillers beste kvinnespillere, har vi kommet til en angriper med kraftskyts.

Louisa Stuedahl er en 19-åring som har sine styrker foran mål. Hun er råsterk og klarer å dytte unna de fleste før hun som regel varter opp med en eller annen finte før ballen suser mot nettmaskene.

Louisa kom til Tiller fra moderklubben Heimdal før 2017-sesongen, og hun fikk med seg et hav av turneringsseiere dette året. Det ble naturligvis kronet med Tillers fantastiske norgesmesterskap i J16-klassen.

Hun har bein i nesa og vet hva hun vil. Vær ikke i tvil om det.


Visste du at Louisa...

...er like god med begge bein, har scoret mange mål på direkte hjørnespark og er varamedlem i fotballstyret?


Spillerprofil - Tiril Olsen


Vi går fra angrep til forsvar når vi tar for oss Tiril Olsen. 20-åringen, straks 21, er en av Tillers sterkeste spillere, tør vi å påstå.

Hun kan få vekk motstanderens angripere med rå muskelkraft og samtidig sette i gang gode angrep som en av de bakerste spillerne.

Tiril vendte tilbake til moderklubben etter tre år samlet i henholdsvis Rosenborg og KIL/Hemne. Hun var skadet i vinter, men har kjempet seg tilbake i kampform. Hun har så langt vært en av de viktigste bidragsyterne sammen med et ungt lag i i 3. divisjon, noe rekruttlagets tabellplassering bekrefter.


Visste du at Tiril...

...også er norgesmester med Tiller, har scoret i NM-finale og er trilling?


Kan lede 2. divisjon til sommeren

Tiller kommer til denne kampen med to uavgjortkamper mot de to antatt beste lagene i avdelingen. Etter åtte strake seiere og en vanvittig start på 2. divisjon som nyopprykket lag, fortsatte trenden borte mot Molde. Tiller klarte å få med seg et særdeles viktig poeng i rosenes by.

Det samme skjedde mot Rosenborg 2 foran omtrent 350 tilskuere på TOBB Arena Sør - en rekord for en kvinnekamp i Tiller-sammenheng. Synne Aunehaugen stanget inn 1-1 og en svært fortjent utligning kvarteret før full tid som gjør at Tiller leder tabellen med en kamp mindre spilt.

Siste fem kamper:
✅ Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Nardo
🔘 Molde 2 - 2 Tiller
🔘 Tiller 1 - 1 Rosenborg-2


Se tabellen i 2. divisjon avd. 5 her


Tiller håper å ta sommerferie på toppen av tabellen, men da vet de at jobben må gjøres mot et hardtarbeidende Blindheim-lag.

Laget har nå hatt en god treningsuke etter en pulserende frihelg, og det er en blåkledd gjeng som skal ofre alt for å ta hjem nye tre poeng.

Sandra Aardahl Gulstad er operert i kneet og spiller ikke. Hun regnes med å være tilbake til høstens første seriekamp. Samtidig er Aiila Renander Bransfjell utilgjengelig ettersom hun er med samelandslaget i forbindelse med verdenscup i India.

Resten har brettet opp ermene og er klokkeklare for vårens siste duell.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.