Sju mandagspoeng

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Tre seniorkamper endte med sju herlige poeng. Slik var mandagskvelden.

Emma Kalvøy Bye og resten av det unge Tiller-laget strålte og var nærmest seieren mot serieleder Steinkjer.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en svært interessant mandag med hele tre seniorkamper så å si samtidig.

Først ute var herrer-2 sitt oppgjør borte mot Orkanger, der Tiller dominerte i banespillet og i målprotokollen. Tiller vant til slutt 3-1 etter flotte scoringer av Elijah Kayondo, Benjamin Romero og selveste hovedtreneren Marius Jacobsen.

Det betyr at herrer-2 fortsetter klatringen på tabellen og ligger nå på 5. plass. Siste vårkamp er kommende søndag kl.18.00 hjemme mot Nidelv.


Deretter var det herrer-3 sin tur i bortemøtet med Jonsvatnet, og de kunne etter hvert ta sommerferie med stil og tre fantastiske poeng. Hjemvendte Kim Horghagen sendte Tiller i føringen etter få minutter før Preben Holm Aune doblet ledelsen rett før pause. Kristoffer Pires Ferreira sørget for 3-0 og punktering av kampen.

Herrer-3 tar dermed en pust i bakken på 5. plass på tabellen med kontakt med lagene over seg. Neste kamp er 11. august borte mot Stjørna fra Fosen.


Stresset serielederen

Mandagskveldens siste oppgjør var på TOBB Arena Sør der et sedvanlig ungt kvinner-2-lag tok imot serieleder Steinkjer.

Tiller hadde overtaket i første omgang, og etter 33 minutter fikk de betalt for presset. En god pasning i bakrom fra Cornelia Nordtug Knudsen til Emma Kalvøy Bye endte med at angriperen var råsterk og puffet vekk midtstopperen før hun var iskald alene med keeper og satte inn 1-0.

Dessverre varte det ikke lenge. Tiller mistet ballen på egen halvdel og Steinkjer utlignet alene med Tiller-keeper Ayla Latifi fire minutter før pause.

Det første kvarteret i andre omgang var det Steinkjer som produserte mest framover, men en årvåken Latifi og en glimrende backfirer ledet an av blant annet Kaja Sofie Johansen og Tiril Olsen sørget for at det var stengt bakover.

Framover ble det dog bare med nesten. Tiller skapte store målsjanser utover i andre omgang, der det var tverrliggerskudd fra Nordtug Knudsen, skudd rett på keeper fra Kalvøy Bye og skudd like utenfor lengste stolpe fra Ingeborg Nyberg Hansen - for å nevne noe.

På overtid var Isabel Teigen svært nære ved å styre inn vinnermålet fra kloss hold - men det ble med 1-1 og ett poeng.


For en kamp dette unge laget leverte - vi er imponert! Det er ingen grunn til å henge med hodet, for dette laget vil bare bli bedre og bedre utover i sesongen. De tar sommerferie fra seriespillet på en hinsides 2. plass på tabellen, men U20-gjengen er ikke helt ferdig med vårsesongen ennå.

Førstkommende lørdag kl.14.00 tar de imot divisjonskollega Strindheim i sluttspillet i Adressacupen på TOBB Arena Sør før Skandia Cup venter for de yngste uka etter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.